Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.05.05. 09:24 Lonkai Erika

Reklámajándékok készítése szitanyomással

Címkék: ajándék szitanyomás reklámajándék

45697_sapka-polo.jpgA megfelelő reklámajándék elkészítése nem mindig egyszerű feladat. A jó ajándékok kulcsa a legtöbb esetben az, hogy olyan hétköznapi tárgyakat tegyünk érdekessé és megnyerővé, amiket egyaránt használhat az ajándékozott fél későbbi évei során és a cégünket is hatékonyan reklámozhatjuk fele.

A legnépszerűbb reklámajándékok a golyóstoll, póló, bögre és például a sapka. A golyóstoll kortól, függetlenül ideális ajándék, hiszen bármikor használható és hasznos darab, amire a hétköznapokban igen nagy szükség szokott lenni. Az ügyfél nem csak a szerződés aláírásához használhatja, hanem például rejtvényt fejthet vele és jegyzetelhet is. A reklámajándékok elkészítése általában az alapanyagok és tárgyak beszerzéséből, valamint egy speciális eljárás keretében a logó vagy szlogen felviteléből áll. Különböző nyomási eljárásokkal szinte bármilyen képet, szöveget vagy logót feltehetünk a kiválasztott ajándéktárgyunkra.

screen-printing.jpgAz egyik legismertebb eljárás a szitanyomás. A szitanyomást egy sokszorosító grafikai eljárás, a síknyomás egyik változata és már sok éve használják ajándéktárgyak készítésére. Eredetileg plakátok, transzparensek, dekorációk készültek szitanyomással, azonban ma már igen kedvelt eljárás (szeriográfia) grafikusművészek körében is. Az előnye, hogy többféle színt is meg lehet jeleníteni a kiválasztott felületen, bár ezekhez külön-külön szita szükséges. A szitanyomás igen hatékony eljárás, amely segítségével költséghatékonyan készíthetjük el reklámajándékainkat és így jól reklámozhatjuk cégünket. Ne feledjük, a jó reklámajándékban rengeteg egyediség van, és olyan tárgyat válasszunk, amelynek tényleges hasznát is vehetik az emberek a későbbiekben. Ez azért is fontos, mert a későbbi üzleti ügyeknél az ügyfél emlékezni fog, hogy a cég megbízható, hiszen a reklámajándékok is jól használhatók és hasznosak voltak.

Lehet, hogy az ügyfél egy nagy szerződést pont azzal a golyóstollal írja majd alá, amelyet egy szemináriumon vagy kiállításon kapott a cégtől. A cég hírnevének terjesztése mindig fontos, hiszen így fejlődhet maga a vállalkozás és új ügyfelekkel is így kerülhetünk kapcsolatba. A reklámajándékok pedig kiváló alapul szolgálnak a közös munka felépítéséhez. A szitanyomás biztosítja, hogy a felkerült logók és emblémák minőségiek és kitartanak majd az évek során. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr976117953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása