Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.05.06. 09:24 Lonkai Erika

A tamponnyomás felhasználása a gyakorlatban

Címkék: reklámajándék tamponnyomás

17733_kulcstarto-lampa.jpgA reklámajándékok szerves részei egy sikeres kampánynak vagy mozgalomnak, hiszen hatékonyan tudjuk segítségükkel népszerűsíteni termékeinket és elképzeléseinket. Milyenek is a legjobb reklámajándékok? Nos, a tipikus ajándékok a hétköznapi tárgyak, mint például a pólók, tollak, esernyők, sapkák és a bögrék. Ezek rendkívül könnyen megnyerik az emberek tetszését, hiszen hétköznapi célokra kiválóan használhatók. A reklámajándékokon a legtöbb esetben szerepel valamilyen szlogen, logó, vagy matrica, amely a cégünkhöz vagy mozgalmunkhoz köthető. Ezeket sok esetben az úgynevezett tamponnyomás technológiával viszik fel az adott tárgyra. Legyen szó golyóstollról, bögréről, öngyújtóról, óráról, tokokról, számológépről, kulcstartóról vagy pólóról, a tamponnyomás egyaránt jól használható e tárgyak felületének díszítésére.


tamponynomás.jpgA tamponnyomás népszerűsége rendkívül időtálló, hiszen minden olyan felületet lehet vele emblémázni, ami nem oldható meg síkfelületű technikával. Ide tartoznak a homorú, domború és még sok más egyeletlen felület. A legtöbb esetben pont ezért a kulcstartók és a tollak, valamint sok más tárgy emblémázásához is a tamponnyomást használják fel. Az eljárás igen egyszerű és rendkívül megbízható. Az eljárás kiemelt előnye, hogy egyszerűen vihetünk fel akár több különböző réteget is a tárgyra, valamint több különböző színben is tudunk emblémázni, amire nem mindegyik eljárás ad lehetőséget.

A tamponnyomást végrehajtó gépek mérnöki pontossággal és odafigyeléssel készülnek, valamint a nyomást maguk a gépek is mérnöki pontossággal végzik. A tamponnyomás esetén a precizitás kulcsfontosságú szerepet tölt be a munkafolyamatban. A lenyomatok tökéletes illeszkedése érdekében fontos, hogy az emblémázandó tárgy milliméterre pontosan legyen beállítva az asztalon, hiszen a lenyomatok csak így kerülhetnek a megfelelő helyre. Egy jó reklámajándék elkészítése egyaránt igényel odafigyelést és jó nyomótechnológiát is. A tamponnyomás segítségével az ajándékok elkészítése gyerekjátékká válik.

A tamponnyomógép automatizált mechanizmusának köszönhetően a nyomás csupán pár percet vesz igénybe és a terméket már át is vehetjük és szállíthatjuk a rendezvényre, vagy az adott helyszínre, ahol átadhatjuk őket az érdeklődőknek. A reklámajándékok készítése forradalmasodott a tamponnyomás megjelenésével és ez a módszer sokat segített az egyedi ajándékok megalkotásában.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr346099276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása