Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.05.19. 15:35 Lonkai Erika

Készítsünk reklámajándékokat hímzéssel

Címkék: ajándék hímzés reklámajándék

59484_epack-sapka.jpgEgy jó reklámajándék elkészítése nem mindig egyszerű feladat. Sok esetben azonban az egyszerűbb megoldások és a leghétköznapibb tárgyak szolgálnak alapjául egy jó benyomásnak vállalkozásunk reklámozása során. Gondoljunk csak bele!

Ha olyan tárgyat adunk a leendő és potenciális ügyfeleinknek, amit bármikor használhatnak, akkor ezzel cégünket is minősítjük, hiszen tartós, hasznos és minőségi ajándékot juttattunk érdeklődőink kezeibe. A legnépszerűbb reklámajándékok a leghétköznapibb tárgyak, azaz a póló, sapka, toll, bögre szoktak lenni. Rengeteg módszer létezik, hogy felvigyük a kívánt emblémát, logót vagy szlogent a tárgyra. Az egyik ilyen a hímzés.

Ez a módszer egy igen hagyományos módszernek számít a sokféle mai nyomási technika között. A hímzés elegáns feliratozási mód, amely során jó minőségű textiltermékeknél alkalmazott emblémázási eljárás keretében minőségi és stílusos ajándékokat és termékeket hoznak létre. A hímzés egy igen egyedi emblémázási módszer és a legtöbb esetben az egyedisége miatt használják. A gépi hímzés alkalmazható sokféle termékre, mint például, póló, baseball sapka és törölköző hímzésére, de természetesen ágyneműdarabok, mint a takaró és a párna és hatékonyan díszíthető a hímzés módszerével.

Hímzéssel emblémázandó termékek készítéséhez kérje ajánlatunkat!

A stílusos ajándékok kiemelkedően jó benyomást tudnak kelteni ügyfeleinkben. Egy jól hímzett párnát még akár használnak is majd otthon az alvás során, annál pedig nincs is jobb gondolat, mint, hogy ügyfelünk a mi logónkon hajtja fejét álomra. A hímzés legnépszerűbb formája a gépi hímzés. A gépek segítségével rendkívül precíz és pontos munkákat végezhetünk, amelyek sokáig kitartanak majd. A gépi hímzéssel szinte tökéletes és egyedi reklámfelületeket hozhatunk létre.

A reklámszövegek nem fognak lekopni, így hosszan tartó és szép minták fognak visszamosolyogni ránk az évek során. Miért is jó a hímzett ruha? Nos, azon kívül, hogy egyedi, nem ismeretlen az emberek számára. A gépi hímzett munkaruháknak nagy előnye, hogy ezzel az ügyfelek is sokat találkoznak a mindennapok során. A mindennapi igénybevételt is bírja, így nem kell attól tartania, hogy roncsolódik a termék. A hímzett ajándékok népszerűsége napról napra nő és érdemes időt fektetni a módszer megismerésébe.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr746180758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása