Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.05.28. 09:27 Lonkai Erika

Ismerkedjünk meg a lézergravírozással!

Címkék: gravírozás reklámajándék lézergravírozás

28916_flaska.jpgA megfelelő reklámajándék elkészítése nem mindig egyszerű feladat. A legnépszerűbbek és a leggyakrabban előforduló ajándékok maguk a jól ismert hétköznapi tárgyak, mint például az esernyő, toll, sapka, póló, bögre. Ezek aztán meg vannak spékelve az adott cég, vállalkozás vagy mozgalom logójával, esetleg egy rövid szlogennel vagy egy képpel. A reklámajándékokat a felnyomtatott/gravírozott témák és képek teszik egyedivé és érdekessé.

A legtöbb ilyen hétköznapi tárgyat fel is használhatjuk a mindennapok során később, ezért is jók, hogy hatékonyan minősítsük velük cégünket. Az elegánsabb is kifinomultabb reklámajándékok elkészítéséhez sok esetben a lézergravírozás technológiáját használják fel.

E módszer lényege, hogy gravírozott témákat hozhatunk létre lézeres technológiával akár 2, akár 3 dimenziós megoldásban is. Az eljárás menete igen egyszerű. A lézergravírozás során nagy teljesítményű szén-dioxid (CO2) lézer használatával lehetőségünk van a megmunkálandó felületen tetszőleges ábrát, szöveget vagy képet megjeleníteni. A számítógép által vezérelt gravírozógép lézerfeje végighalad a megmunkálandó felületen és a lézersugár a megfelelő helyeken elpárologtatja az anyag legfelső rétegét, ezáltal alakítva ki a kívánt képet.

Az eljárás igen hatékony és rendkívül megbízható. A lézergravírozás segítségével ötletes és lenyűgöző eredményeket érhetünk el. Ezt az eljárást nem mindig érdemes tömeggyártásra használni, hiszen a költségek könnyen az egekbe szökhetnek, valamint a hétköznapi tárgyakon érdemes kicsit túlmenni és kissé elegánsabb, drágább tárgyakat felhasználni, mint például a serlegek, borospoharak, névtáblák. Ne feledjük, hogy az eljárás 3 dimenziós verzióban is lehetséges, így egy kocka belsejébe is könnyedén belegravíroztathatjuk valakinek a képét vagy a cégünk logóját. A gravírozás reklámajándékkészítés egyik legismertebb és legkedveltebb formája. A megfelelő szakértelem segítségével minőségi ajándékokat készíthetünk akár az újonnan megismert lézergravírozás segítségével.

Egy egyedi és ötletes ajándékra mindig örömmel gondolnak majd vissza leendő ügyfeleink és vevőink, így érdemes minél több energiát fektetni ezekbe a tárgyakba, hogy a lehető legjobb benyomást keltsék. A gravírozás az egyik leghatékonyabb módszer az ajándékkészítés terén és mindenkinek ajánlott, aki egyedi reklámajándékot szeretne készíteni.

 Lézergravírozáshoz kérd ajánlatunkat!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr976220211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása