Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.06.04. 10:17 Lonkai Erika

Tekintsünk be a homokfúvás világába

Címkék: reklámajándék homokfúvás

showimg_1.jpgEgy jó reklámajándék elkészítése nem egyszerű feladat. Mint a hétköznapokban sokszor is láthattuk, a leggyakoribb választások az egyszerű hétköznapi tárgyakra esnek, mint például a póló, toll, bögre, sapka, stb.

E tárgyak azért is kiválóak reklámajándéknak, mert sokszor felhasználhatók miután megkaptuk őket, mivel hétköznapi és mindennapos tárgyak. A bögrékből ihatunk, a tollakkal írhatunk, a pólókat hordhatjuk. Az ajándékokat a különböző logók, képek és emblémák teszik egyedivé, amelyekkel ellátjuk és dekoráljuk őket. Ezeket különböző módszerekkel vihetjük fel a tárgyakra. Használhatunk gravírozást, homokfúvást, ragasztót, festéket is. Rengeteg különböző eljárás létezik és mindegyiknek megvannak az előnyei és a különlegességei. A homokfúvás talán az egyik legérdekesebb az összes közül.

Ezt a technológiát főleg üveg és műanyag felületekre alkalmazzák és rendkívül egyedi, valamint látványos grafikákat készíthetünk el az eljárás segítségével. A tökéletes ajándék elkészítésére törekszik? Nos, a homokfúvással ez lehetséges. Olyan ajándékokat készíthetünk, melyekre ügyfeleink és barátaink hosszú éveken át emlékezni fognak és lehet, hogy abból a homokfúvással készített pohárból isszák majd a reggeli kávéjukat, amelyet tőlünk kaptak. Az első benyomás rendkívül fontos, főleg a céges ügyleteknél, így érdemes a legjobb ajándékokkal készülni az ilyen esetekre. A tárgyak megmunkálására sok helyen homokszóró pisztolyokat alkalmaznak, amelyek a munka nagy részét végzik. Kiválóan alkalmasak precíziós munkák végzésére és rendkívül pontosan lehet velük dolgozni.

A pisztoly nagyon könnyű, és könnyen kezelhető, nagyon finom részleteket is lehet készíteni, ezért szívesen használják hölgyek is (grafikusok, művészek, propagációs anyagok készítői) - mivel a pisztollyal a homokszórás nem igényel nagy fizikai erőkifejtést. Az eljárásnak megvannak a maga különlegességei. A homokszórt lapok megvilágításával érdekes effektusokat lehet létrehozni, mivel a különböző mélységű homokszórással például ki lehet emelni valamilyen vonalat, vagy alakzatot. Az egyedi grafikák és emblémák kulcsfontosságú szereppel bírnak a tökéletes reklámajándék elkészítésében. A homokfúvás egy olyan eljárás, amely jó kezeket igényel, azonban az eredmény egészen hihetetlen tud lenni. Érdemes profikkal konzultálni, hogy a legjobb ajándékokat készíthessük el.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr656260094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása