Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.06.16. 09:48 Lonkai Erika

Milyen típusú ajándékot ne adjunk céges vezetőknek?

Címkék: reklámajándék céges ajándák reklámajándékok

75644_ongyujto2.jpgA reklámajándékok sok eseményen, választási kampányok keretében, céges rendezvényeken és kiállításokon előfordulnak. Ezek a kis tárgyak a legtöbbször az adott céget képviselik és valamilyen szlogen, logó vagy kép van rajta.

A leggyakoribb ajándékok a hétköznapi tárgyak és ezek a legsikeresebbek is, hiszen használhatók későbbi napjaink során is. Ilyenek az ernyők, bögrék, pólók, sapkák, stb. Van azonban olyan helyzet, amikor fontosabb és kifinomultabb személyeknek kell ajándékkal kedveskednünk egy céges tárgyalás vagy egyeztetés alkalmával. Ezek azért nem lehetnek akármilyenek!

A reklámajándékokat alapvetően 3 fő csoportba oszthatjuk:

Vannak a szóróajándékok, amelyek kis értékű, nagy mennyiségben (több ezer darab) gyártott, tömeges terjesztésre szánt tárgyak.

Vannak reklámajándékok, amelyek közepes értékű, nagy mennyiségben, de nem tömegben készülő ajándéktárgyak. Jellemzően használati tárgyak, azonban terjesztésük célzottabb és gyakran kötődik szorosan az értékesítéshez.

Végül pedig vannak a reprezentációs tárgyak, amelyek nagy értékű, kis példányszámú ajándék, mely szorosabban kötődik az ajándékozott személyhez. Emblémázása exkluzív vagy egyszerűen nem emblémázott.

Ezek közül milyen ajándékokat ne adjunk tehát céges vezetőknek?

Kerüljük a tömegtermékeket és főleg a hétköznapi és a leggyakoribb ajándékokat is. Ha a leendő kapcsolatot szeretnénk nyomatékosítani, akkor mindenképp olyan ajándékot adjunk, amely jó benyomást kelt és ne spóroljunk azon. Ne adjuk a hagyományos, tömeggyártott átlagos termékeket, azaz szóróajándékokat sem (öngyújtó, kulcstartó, hűtőmágnes), hiszen azokban nem sok különleges van, értékük pedig pár tíz forint.

Mindenképp érdemes reprezentációs ajándékkal készülni, hiszen azon érződik, hogy minőségi tárgyat adunk az ügyfélnek.

Az olyan ajándékokat, mint például a bor és a bortartó adjuk együtt, véletlenül se külön-külön, mert annak inkább vicces hatása van, amit leendő vagy meglévő céges partnerünknél semmiképp se szeretnénk elérni.

Érdemes odafigyelni az ajándék minőségére. Ellenőrizzük magunk a minőséget és csak utána adjuk potenciális ügyfelünk kezébe. A csomagolás legyen elegáns és mindenképp személyesen adjuk át az ajándékot, így is elmélyítve a leendő kapcsolatot és jobb benyomást keltve.

A megfelelő ajándék kiválasztása nehéz feladatnak bizonyulhat, azonban mindenképp érdemes beleölni az időt és energiát, hiszen olyan kapcsolatokhoz járulhatnak hozzá, amelyek sokáig hasznosak lesznek vállalkozásunk életében és hosszú távon sikeressé tehetik cégünket.

http://1001reklamajandek.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr136304757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása