Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.07.28. 14:57 Lonkai Erika

TOP 3 gagyi reklámajándék

Címkék: ajándék reklámtárgy reklámajándék

showimg_3.jpgEgy jó reklámajándék elkészítése nem egyszerű feladat. Sok esetben készülnek jobbak és rosszabbak egyaránt. Egy jó reklámajándékot nem mindig az határoz meg, hogy mennyire drága vagy, hogy milyen anyagokból készült. Sok esetben egy kis tárgy is sokkal, több erővel bír, ha megfelelő alkalmakra adjuk azt és hasznosnak is bizonyul a későbbiek során az ügyfél számára. A később a hétköznapokban is használható ajándéktárgyak sokkal jobbak, mint azok, amelyek csak otthon porosodnak, miután a tulajdonos megkapta.

Nézzünk bele a kevésbé jónak bizonyult és kissé gagyi reklámajándékok soraiba. A mai világban már minden bezsúfolható kis helyekre és a kompakt dolgokat előszeretettel vásárolják és használják az emberek.

Elsőnek például ott van a tükrös mobiltelefon tartó. Azt gondolnánk, hogy milyen jó ötlet és a nők könnyedén sminkelhetnek is az autóban. Ez azonban nem tanácsos, hiszen könnyen elvonja a figyelmet az útról, aminek komoly következményei vannak. Ezek a talán túlságosan is praktikus tárgyak sok esetben inkább csak lejáratják az ajándékozó felet, hiszen semmi különös nincs bennük. Másodiknak vegyük az akasztós zuhanyrádiót. Egyszerű gondolat, rádiózzunk könnyedén zuhanyzás közben és még fel is lehet akasztani.

A valóságban nem túl sok előnye van. Mi van még? Harmadiknak vegyük a csináld magad madártetőt. Összerakhatunk magunknak egy saját madártetőt. Ez az ajándék talán a legfurább, amit csak adhatunk valakinek. Ezeket a tárgyakat nagyon szélsőséges esetben lehetne csak reklámajándékként adni valakinek, de akkor sem bizonyulnának a legjobb választásnak.

Egyszerűen akár le is járathatják azt, aki adja az ajándékot, és nem kelt túl jó benyomást, ha ilyen tárgyakkal árasztjuk el ügyfelünket, vagy ha nagyon "zöldek" akarunk lenni, a nem megfelelő helyzetben akár mosoly tárgyai is lehet cégünk ilyen ajándékkal.

Figyeljünk arra, hogy megfelelő ajándékokat megfelelő alkalmakra adjunk, hiszen így érhetjük el a legjobb hatást a partnerünknél. Egy túlméretes madártető helyett adhatunk egy gravírozott tollat vagy egyéb jól használható hétköznapi tárgyat, amely majd emlékezteti az embert cégünkre.

Ha egy kicsivel több időt fordítunk az ajándékok tervezésére és az egyedi ötletek kivitelezésére garantáltan jó eredményeket érhetünk el.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr376545235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása