Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.08.15. 12:35 Lonkai Erika

Az esernyő emblémázás nagyító alatt

Címkék: esernyő reklámtárgy reklámajándék

61401_esernyo2.jpgEgy jó reklámajándék elkészítése nem mindig csak arról szól, hogy fogunk egy haszontalan tárgyat, rátesszük cégünk logóját majd azt adjuk át ügyfeleinknek és az érdeklődőknek. Az ilyen gesztusok nem képviselnek túl sok mindent és a tárgy sem kerül le nagy valószínűséggel soha többé a polcról.

A jó reklámtárgy elkészítésének első lépése maga a tárgy kiválasztása. Jelen esetben ez egy esernyő. Fontos, hogy az ajándékunk hétköznapi tárgy legyen, hiszen ezeket a partnereink később is használhatják majd és mindig emlékezni fognak arra, hogy milyen hasznos tárgyat is kaptak tőlünk. Az esernyő kiváló választás a nyári időszakokban is, hiszen nem ritkák a nyári záporok, főleg az idei évben.

Szinte minden héten esett az eső és az időjárás maga is igen változékony volt. Érdemes tehát felkészülni, nekünk pedig az a dolgunk, hogy ebben segítsünk és mellette cégünket is reklámozzuk az esernyő emblémázással. Az esernyőkből is rengeteg féle létezik. Kisebb, nagyobb, hosszabb, rövidebb.

Az egyszerű ernyők mellett helyet kaphatnak a sportos, a bohókás és a gyerekeknek szánt, valamint az elegánsabb darabok is. Ha sikerült kiválasztani a megfelelő típust, és a színt is sikerült eldöntenünk, akkor érdemes még elgondolkozni, hogy milyen fogantyúsat szeretnénk. Az esernyő az egyik leghasznosabb tárgy, amit adhatunk leendő ügyfeleinknek. Egy jó ernyő, amely nem a legolcsóbb anyagokból készült több évig is kibírja. Egy erősen szeles időben strapabíró ernyőre lesz szükségünk, ha szárazan akarunk hazaérni.

Ráadásul még sok más szempontból előnyös. Az esernyő azért kiváló reklámajándék, mert kiemelkedik a tömegből. Magasabban mozog, mint az átlag embermagasság, ezért jól látható és kiváló reklámfelület. Emellett könnyen hordozható, hiszen pár mozdulattal össze tudjuk csukni olyan méretűre, hogy alig foglaljon helyet. Az esernyő emblémázás az egyik legjobb reklámajándékos megoldás, hiszen viszonylag nagy és feltűnő felületen tudjuk hirdetni magunkat, valamint olyan tárgyat adhatunk ügyfeleink kezébe, amelyet sokáig használhatnak majd egyaránt télen nyáron, melegben és hidegben, záporban és zivatarban.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr86603035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása