Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.09.24. 10:33 Lonkai Erika

A karácsony már az ajtóban - eljött a reklámajándékok ideje

Címkék: karácsony reklámajándék

showimg_5.jpgJavában tombol az ősz és nem is hinnénk, milyen közel vannak már az ünnepek. Az emberek számára talán a legfontosabb ünnep a karácsony. Ilyenkor a család kerül előtérbe és lehetőségünk van egy kis időt tölteni szeretteinkkel, valamint megajándékozni gyerekeinket.

A család persze nem csupán az otthoni közösségre értendő. Életünkben több családnak is részei vagyunk. A munkahelyünkön is egy nagy családot alkotunk, ezért fontos, hogy munkatársainkat is meglepjük valami kedves ajándékkal. A mi cégünk és a társcégek sok esetben egy család részei, ahol cégek között is tartanak kapcsolatot a munkatársak. Céges karácsonyi ajándék ötletek itt elérhetőek!

A karácsonyi reklámajándékok kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy örömet szerezzünk egy-egy ismerősünknek. A következő hetekben minden héten ajánlani fogunk egy karácsonyi terméket, amelyet szabad döntés szerint lehet ajándékozni egy ismerősünknek.

Ne feledjük a karácsony és az ajándékozás fontos elvét, adni jobb, mint kapni. Minél több ismerősünket látogassuk meg az ünnepek alatt és ajándékokkal is kedveskedjünk. Egy-egy ilyen összejövetel szorosabb barátságokhoz és elmélyültebb kapcsolatokhoz vezethet. Az ilyen találkák jók arra is, hogy végre leüljünk és beszélgessünk egy rég nem látott ismerőssel, vagy volt munkatárssal. A karácsonyi reklámajándékok az ajándékozáson kívül cégünket is jó fényben tüntetik fel, így két legyet ütünk egy csapásra.

Fontos persze, hogy megfelelő ajándékokat válasszunk ki. Nem árt, ha tudjuk, hogy az ajándékozott fél miket szeret, milyen az ízlése. A karácsony azért jó ünnep, mert összehozza az embereket, szeretteinket és ismerőseinket, rég látott távoli rokonokat. Sajnos van, hogy velük évente csak egyszer találkozunk, így érdemes a lehető legtöbbet kihozni az ilyen alkalmakból. A karácsonyi reklámajándékok kiválóak erre a célra, hiszen színesebbé teszik az együttlétet és olyan emlékekkel távoznak majd a rokonok, amelyek sokáig megmaradnak. A karácsony ünnepe már évszázadok óta nagy jelentőséggel bír az emberiség történetében. Olyan hagyománnyá alakult az idők során, ami valószínűleg még sok száz éven keresztül élni fog. Érdemes minden évben a legjobbat kihozni ebből az ünnepből.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr966713093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása