Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.09.24. 10:38 Lonkai Erika

Karácsonyi reklámajándék katalógus

Címkék: karácsony reklámajándék

karacsonyi-ajanlatok.jpgAz ünnepek közeledtével elkezdhetünk azon gondolkozni, hogy milyen ajándékokkal lepjük meg szeretteinket és munkatársainkat, valamint közeli ismerőseinket. Sok ember a sablonokra hagyatkozik és a legnépszerűbb, azonban sok esetben lejárt és unalmas ajándékokat veszi a munkatársainak vagy ismerőseinek. Válasszunk minél előbb karácsonyi ajándékot, hiszen a készletek nem végesek és érdekünk, hogy a legjobb ajándékokkal lepjük meg közeli hozzátartozóinkat és munkatársainkat.

Fontos, hogy nyitottabbak legyünk és egyedi ajándékokat válasszunk. Érdemes belenéznünk a karácsonyi katalógusba, amelyben rengeteg érdekes és ötletes reklámajándék található.

Ezek mind egyediek és jó minőségűek. A katalógusban rengeteg ajándék van. Még a gyerekeknek is akadnak itt apróságok, mint például a Suzzle kirakós játék. Ez lényegében egy puzzle csak ünnepi témával. A 80 db-os kirakós nem okoz nehézséget a fiatalabbaknak sem és kiváló ajándék az olyan fiatalok számára, akik szeretik a kihívásokat. Ismerőseinknek kedveskedhetünk egyedi bögre készletekkel vagy kulcstartóra szerelhető elemlámpával is. Ezek rendkívül jól jönnek a sötétben. A reklámajándékok egyik leggyakoribb alapjai az íróeszközök. Megannyi toll, ötletes ceruza, vonalzók kaphatók a katalógusban, melyek a hétköznapokban kiváló segítséget nyújthatnak. Az ilyen dolgok a gyerekek számára sem utolsók, hiszen az iskolában mindig szükség van ilyen kellékekre. Munkatársaink számára is keressünk ajándékot.

Nézzünk szét az irodai kellékek között a katalógusban. Irattartók, fakkok, jegyzettömbök, minden megtalálható, ami csak kell. Ne feledjük, tegyük egyedivé az ajándékot valamilyen formában, hiszen így kelthetjük a legjobb benyomást. Érdemes a megvett ajándékot feldíszíteni és valamilyen személyes jellemzővel ellátni, ami emlékezteti a másik felet ránk. Az ünnepek egyik legjobban várt pillanata az ajándékozás. Ne feledjük, adni jobb, mint kapni, ezért fordítsunk minél több időt arra, hogy milyen ajándék kerül ki a kezeink közül. A minőségre ügyeljünk, hiszen rendkívül fontos, hogy az ajándék sokáig használható maradjon, és ne hagyja cserben az ajándékozott felet. Az ajándékok legyenek személyesek és ötletesek, hiszen a sablonos dolgokat senki sem szereti. A jó karácsonyi ajándék kulcsa a kreativitás! A karácsonyi reklámajándék katalógusunkat itt és itt találja!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr486725599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása