Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.10.29. 11:25 Lonkai Erika

Trendi reklámjándék, van ilyen?

Címkék: ajándék reklámajándék

banner9.jpgRengeteg különböző reklámajándék közül válogathatunk manapság. Az ötletes és egyedi ajándékok tárháza szinte végtelen és biztos, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt. A reklámajándékoknál az egyediség elsődleges szempont, így fontos, hogy jól válasszuk meg a tárgyat és a saját ötleteinkkel formáljuk azt olyanná, ami az ajándékozott fél számára jelentéssel bír majd.

A mai világban a trendiség és a korral való haladás elengedhetetlen. A szokások sokszor havonta változnak, így fontos, hogy a reklámjándékok is naprakészek legyenek. Sok cégnek rendkívül fontos, hogy minden korosztályhoz és társadalmi réteghez eljusson a mondandójuk, ezért a reklámajándékoknak marketing szempontból hatékonyaknak kell lenniük.

A mai nagy konkurenciaharc mellett olyan cégek tudnak fennmaradni, akik tudatosan építik marketing stratégiájukat és hosszú távú befektetésként tekintenek az erre költött pénzre. Az ilyen cégek lesznek hosszú távon sikeresek.

Nem létezik tökéletes reklámajándék, azonban vannak szempontok, amelyet érdemes követni, ha trendi reklámajándékokról van szó. Ilyen például az, hogy az élet minden területén jól jön, közösségépítő ereje van, hasznos, egyedi, nem elavult. Ezek persze főleg az ajándékozott felek szemszöge. A cégek oldaláról fontos, hogy a reklámajándék újnak számítson a hazai piacon, széles rétegeket szólít meg, gyorsan rendelkezésre áll, átadása nem jár sok komplikációval, azaz akár online is el lehet juttatni az emberekhez, és persze képviseli a céges érdekeket és elveket.

Bármennyire is fontos a trendiség, a szóróajándékok, tömeges sablonok mára koránt sem azt a hatást váltják ki, mint öt évvel ezelőtt. a célpiac kezd rezignáltan tekinteni az ötlettelen és sablonos megoldásokra, valamint észrevehető, hogy egyre felületesebben figyelünk a reklámokra. Ez azért valószínű, mert rengeteg minden jár a fejünkben, míg a reklámokat nézzük, főleg a mai világban. A modern reklámajándékoknak muszáj naprakésznek lenniük, semmiképp sem lehetnek elavultak, különben a fiatal rétegeket gyorsan elveszíthetjük. Az ajándék legyen egyedi, ötletes és hasznos a mindennapokban, hiszen azzal semmit sem érünk el, ha egyből a polcon végzi. Az alábbi szempontok figyelembe vételével sikeresen készíthetjük el trendi reklámajándékainkat. Trendi reklámajándékokkal várunk mindenkit, válaszon kedvére!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr636841337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása