Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.11.24. 10:15 Lonkai Erika

Hangulatos ünnepi reklámajándékok

Címkék: ajándékok reklámajándék reklámajándékok

banner6.jpgAz ünnepek közeledtével mindenkinek az ajándékokon jár a feje. Ez nem meglepő, hiszen az ajándékozás szerves része emberi mivoltunknak és karácsony idején felerősödnek ezek a gondolatok. Az ünnepek összehozzák a családot, ismerősöket és munkatársakat egyaránt. Éppen ezért olyan ajándékra van szükség, amely mindenkinek megfelelő. Fontos, hogy hangulatos reklámajándékkal kedveskedjünk, amelynek megfelelő beállítottsága van. A reklámajándékok készítésénél fontos, hogy egyedi legyen a végtermék, hiszen így tehetjük a legszemélyesebbé az ajándékot.

Erre természetesen sok lehetőségünk van, éppen ezért óvakodjunk a sablonoktól és a sémás ajándékoktól, melyet tömegszámra vesznek az emberek, akik könnyen el akarják intézni az ajándékozást.

Az ajándék persze lehet egyben praktikus is. Hamarosan beköszönt a nagyon hideg idő, a fagyok, közeledik a Karácsony is. Az emberek java része az ilyen hűvös, esős időben olyan ajándékoknak is örül, amelyek ezekkel veszik fel a harcot.

A megfelelő ünnepi reklámajándékokkal még a legfagyosabb napokat is fel fogja tudni dobni! A mai világban érdemes naprakésznek lenni a trendekből és a divatos, aktuális dolgokból, hiszen így könnyen megtalálhatjuk a hangulatos ajándékokat munkatársaink és ismerőseink számára. Már régen nem csak hagyományos toll, bögre vagy mappa reklámajándékokat lehet látni, szinte bármilyen tárgyra lehet logót vagy feliratot felvinni.

A téli szezon közeledtével, azonban érdemes már lassan azon gondolkodni, hogy milyen reklámtermékekkel fogjuk meglepni a vevőket, érdeklődőket, kollégákat. Mint említettük, az ajándék legyen egyedi. Vegyünk egy adventi naptárat és díszítsük fel, adjunk hozzá plusz tartalmat, tegyük úgy egyedivé, hogy az személyes tartalmat hordozzon az ajándékozott fél felé.

Ez persze csak egy a megannyi kiváló reklámajándék közül, amelyet felhasználhatunk az ajándékozás során. A kulcs az egyediség és a jó szándék. A karácsony persze nem csak az ajándékozásról szól, hiszen ekkor viszontláthatjuk távoli rokonainkat és a család is egybegyűlhet egy nagy találkozóra, a cég és a munkatársak is eltölthetnek egy kis időt együtt. Egy hangulatos reklámajándék ezeket csak feldobja és plusz színt visz életünkbe. Ilyen alkalmat nem érdemes kihagyni.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr326869045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása