Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.11.24. 10:16 Lonkai Erika

Karácsonyi szimbólumok - reklám szempontból is lényeges

Címkék: reklám karácsony

desszert1.jpgAz ünnepek közeledtével egyre fontosabbá válik a készülődés és a megfelelő ajándékok kiválasztása. Az ajándékozás része az ünnepi hangulatnak és talán minden évben a legjobban várt esemény, főleg a gyerekek szemében. A karácsony megannyi dolgot jelent az emberek számára.

A legfőbb persze az együttlét. Jó újra látni a távoli rokonokat és megbeszélni az elmúlt év történéseit. A karácsonynak sok szimbóluma van. Olyan dolgok, amelyeket főleg ehhez az ünnephez vonatkoztatunk. Ilyen például a fenyőfa, a fadísz, szaloncukor, stb. A lista igen hosszú.

Ott van például a harang. A harang az angyalok érkezését jelzi, és az ünnepek hangulatát idézi. Hangja pozitív energiával tölti meg környezetét. A pogányok démonűző hatást tulajdonítottak neki. Az ilyen díszek igen jól mutatnak a kiválasztott karácsonyfán, amelyet minden évben megveszünk és a hagyomány szerint feldíszítünk égőkkel, szaloncukrokkal és a haranghoz hasonló ékes díszekkel. Ilyen díszek még a csengettyűk és az angyalkák is. Minden karácsonykor megannyi finomságot készítenek el a családok. Ilyen például a mézeskalács is, amely az egyik legkedveltebb sütemény az ünnepek ideje alatt.

Díszként a fára is feltehető és nem mellesleg igen finom is, tehát jóízűen el is fogyaszthatjuk. Bár manapság egyre ritkább, december vége felé igen jó esély van arra, hogy a hó is essen. Ilyenkor a gyerekek álma válik valóra, hiszen kimehetnek játszani és a tél igazi szimbólumát, hóembert építeni is. A hóember igazi kultusz az emberek számára. Általában 3 fő darabból állítják össze a testét, karjai faágak, szemei gombok, orra pedig a leggyakrabban egy közönséges répa.

Furán hangzik, mégis a társadalom egyik legelfogadottabb és kedveltebb jelképe, ráadásul a gyerekek sokszor közösen építik, ami segíti szocializálódásukat. Az ünnepek alatt mindenki magára találhat és egy kis időt szakíthat családjára, kellemes kikapcsolódás alá vetheti magát, ami igen fontos a mai pörgő világban. Élvezzük ki a kályha melegét és jóízű ételeinket, amiket az ünnepekre készítettünk családunk és rokonaink számára.

A teljes karácsonyi kínálatunkért kattintson!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr336919521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása