Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.07.07. 14:01 Lonkai Erika

Hogyan emblémázzuk a cégvezetőknek szánt ajándékokat?

Címkék: ajándék reklámajándék emblémázás

 13454_karora-belso.jpgMindannyiunknak van otthon legalább 1 olyan tárgya, amit cégektől kapott ajándékba egy nyílt nap vagy kiállítás keretében, esetleg egy konferencián. Ezeket a tárgyakat csak ajándéktárgyakként emlegetjük, hiszen a legtöbb esetben valamilyen vállalkozás vagy cég készíti őket és adja az érdeklődők, valamint a potenciális ügyfelek kezébe.

A tárgyak fő célja, hogy a céget reklámozza, minősítse és örömet szerezzen az ügyfeleknek. A leggyakoribb tárgyak a hétköznapokból már jól ismert darabok, mint például a bögre, toll, sapka, póló és így tovább. Ezeket azért használják reklámajándékként, mert ugyanúgy használhatók a hétköznapi életben és emlékezteti az embereket az adott cégre.

A tárgyakon szinte minden esetben valamilyen embléma, logó vagy szlogen szerepel, amely a cégé. Az emblémák elkészítésére és felvitelére sok különböző módszer létezik. A különböző tárgyak emblémázásához általában különböző eljárások szükségesek, hogy a folyamat sikeres legyen. Ilyen eljárások a tamponnyomás, gravírozás, stb. Hogyan emblémázzunk tehát hatékonyan? Mindenek előtt a megfelelő eljárás segítségével. Ez azonban nem minden.

Az egyes tárgyakon az embléma nem szabad, hogy túl sok helyet foglaljon el. Az embléma vagy logó legyen szolid, hiszen nem feltétlenül annak kell a középpontban lennie. Maga a tárgy sok esetben több figyelmet érdemel.

Fontos, hogy maradjon a tárgyakon szabad felület, ezzel is hangsúlyozva, hogy a tárgy nem csak azért létezik, hogy a céget reklámozzuk vele. Előfordulhat, hogy fontos vagy előkelő személy számára kell ajándékot adnunk. A drágább és elegánsabb tárgyak esetében különösen ügyeljünk az embléma minőségére, hiszen az átnyújtott tárgy a lehető legjobb kell legyen. Az embléma mérete itt se legyen túl nagy. Ügyeljünk a jó ízlésre és a megfelelő eljárás használatára.

A személyes tárgyak és hosszú távra szánt reklámajándékok esetében a logó csupán enyhe emlékeztető szerepet képvisel. Fontos, hogy az embléma ne korlátozza a tárgyat használhatóságában (például egy póló esetében a divatos megjelenés és egyben a jó ízlés megtartásával). A megfelelő reklámajándék elkészítése néha nehéz, azonban, ha céltudatosan és jó ízléssel készítjük őket, nem lehet probléma.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr116396073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása