Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.09.09. 11:18 Lonkai Erika

Nyár végi wellness ajándékok

Címkék: ajándék wellness ajándékok reklámajándék

showimg_4.jpgA nyarat sok ember azzal tölti, hogy szabadságot vesz ki és elmegy nyaralni, esetleg magával viszi az egész családot egy többhetes kikapcsolódásra külföldre, vagy csak a Balatonhoz. Ezek a tevékenységek szerves részei életünknek és sok ember számára az év fénypontja, hiszen eltölthet egy kellemes és hosszú időtartamot szeretteivel.

A nyár azonban nem tart örökké és augusztus vége felé már nem mindig szokott jó idő lenni. Most sokan elszomorodnának, azonban van megoldás, hogy visszahozzuk a fürdőzést és a kikapcsolódást életünkbe az év bármely szakaszában.

A wellness központok kifejezetten erre a célra lettek kitalálva. Sok helyen van úszómedence, szauna, edzőterem és miegymás. A központok sokszor kínálnak Nyár végi wellness ajándékokat is, amikkel még élvezetesebbé lehet tenni az ott töltött időt. Vegyük például a fürdő szetteket. Kiváló lehetőség, hogy otthon is előidézzük az ottani körülményeket és létrehozzuk például saját pezsgőfürdőnket. Fürdő szett kínálatunkat itt tekintheti meg!

Nincs is jobb otthoni és megszokott környezetben kikapcsolódni ugyanolyan luxuskörülmények között, mint egy wellness központban. Ne habozzunk, vigyük el a családot és ismerőseinket egy jó kikapcsolódásra egy wellness központba. A siker garantált és újult erővel térhetünk majd vissza a hétköznapokhoz. A Nyár végi wellness ajándékok szinte minden központban kaphatók és nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is kifejezetten ajánlott, hogy próbálják ki, amit ezek nyújtanak.

Egy pezsgőfürdőnek bárki örül, bármilyen nemű is legyen az illető. Néha fontos, hogy időt szakítsunk magunkra, és ha a kinti időjárás nem engedi, akkor más eszközökhöz kell folyamodnunk. Mint említettük, nem csak női munkatársak, hanem férfiak számára is kiváló lehetőség ez, hogy kicsit kikapcsolódjanak és elvonuljanak a szürke hétköznapoktól.

A wellness központok rengeteg lehetőséget kínálnak a szórakozásra és még a gyerekek sem fognak unatkozni, hiszen általában vízi csúszdák is vannak. Sok helyen masszázsszolgáltatást is igénybe lehet venni, ami teljesen ellazítja az esetenként görcsös testet és üdítő erővel tölti föl az embert. Mindenképp érdemes kipróbálnunk egy ilyen központot, hiszen a siker garantált.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr726680525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása