Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.06.13. 06:13 Lonkai Erika

Partyszezon, lufiszezon

Címkék: lufi party rendezvény reklámajándék 1001

A nyár nem csak a strandolásról szól, a forró nyári esték a felszabadult partyzás, a bulik, a koncertek, a különböző rendezvények ideje is.

A partyk, a rendezvények, a színek kavalkádja, az, ami megfogja a látogatót. Biztosan Ön is emlékszik gyerekként rendezvényeken, koncerteken milyen izgalmas lett volna minél több lufival hazamenni. Na és természetesen a lufi dekorációnak sem utolsó. Sőt! Továbbmegyek!

Az egyik legtökéletesebb marketing szóvivő lehet, egy céges logóval ellátott lufi. Gondoljon bele, a gyerek tátott szájjal veszi magához a különböző anyagból készült és különböző méretre felfújt lufikat, amin az Ön céges logója virít. De elég arra gondolni, hogy egy elszabadult lufi is jótékony hatással lehet a cége hírnevére.

Az 1001 reklámajándék kínálatában most kipróbálhatja ezt a típusú céges kommunikációt, ami a nyár könnyed lazaságához legjobban illik. Kínálatunkban a sima standard és a gyöngyház típusú  léggömbök találhatóak meg, felfújva ezek 26cm-esek. De felfújt méretük szerint rendelhetőek 12 cm-től 100 cm-ig is lufik.

Összefoglalva a lufi hálás reklámajándék, igényes dekoráció és üde színfolt is egyben, nem véletlenül található meg a rendezvények, a partyk kellékeiben. Ön se hagyja ki!

Rendeljen az 1001 reklámajándéktól lufit, s cége valóban magasra szállva hirdetheti tevékenységét. Ehhez vásárolhat, vagy bérelhet tőlünk lufi fújó gépet, s így a dekorálás egyszerű és gyors lesz, főleg, ha több száz lufit kell rövid idő alatt készre fújni.

„Szállj, szállj, szállj fel magasra.. lufim vidd el cégem hírnevét!” :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr752979485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása