Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.10.31. 19:56 Lonkai Erika

Karácsonyi kellékek a reklámajándékozás fényében - Piros Mikuláscsizma

Címkék: nap ajándék mikulás reklámajándék mikulássapka mikuláscsizma

Ismét egy héttel közelebb kerültünk a karácsonyi forgataghoz, ám mégis időzzünk el még egy poszt erejéig a Mikulás alakjánál. Azaz a csizmájánál. Egy félresikerült hasonlattal azt is mondhatnám, lássuk, hogyan kerül a csizma az asztalra?

Aki olvasta az előző bejegyzésemet, annak nem kell megismételnem a Mikulás alakja körüli legenda születését. S, azt, hogyan került egy-egy jellegzetes ruhadarabja a mai Mikulás-napi humoros, hangulatos, bohókás ajándékozás középpontjába.

Jellegzetesen év végi céges bulik, fogadások ajándéka lehet a Mikulássapka, vagy a Mikuláscsizma, Mikulásputtony.

A piros Mikuláscsizma egy stílusos ajándék, dekorációnak is kiváló, de önmagában céges ajándékként is megállja a helyét. Ám az év vége, a Mikulás nap közeledte a mosoly, a derű ideje is. Így reklámajándékként könnyen mosolyra fakaszthatjuk céges partnereinket, vásárlóinkat, ügyfeleinket, ha megajándékozzuk egy piros Mikulás csizmával.

De mit ér a Mikuláscsizma üresen? Természetesen, semmit!

Csakis megtömve, mindenféle földi jóval, (csokoládé, édességek) semmi esetre sem virgáccsal! :-)

Mivel a Mikuláscsizma anyagból készül, így a legideálisabb, és legelegánsabb emblémázási módszer csakis a hímzés lehet, de logózhatjuk transzfernyomással, és digitális transzfernyomással is. Kinek-kinek lehetősége és igénye szerint.

S máris kész az időszerű, stílszerű, egyszerűen nagyszerű reklámajándék, amit így Mikulás nap előtt és után mindenki őszinte örömmel vesz majd.

Ebben az időszakban ez a legjobb marketing eszköz visszatérő vásárlókat, ügyfeleket szerezni, vagy a kollégák, beosztottak buliját hangulatossá tenni.

S, akkor lássuk a legendát!

Miután szent Miklós püspök megajándékozta a szegény embert névnapja előestéjén, a szegény ember úgy döntött meglesi ismeretlen jótevőjét. Ám csak annyit látott, hogy egy piros ruhás alak suhan el az ablak előtt.

A következő évben szent Miklós ismét ajándékot vitt a szegény embernek, ám meglepetésére az ablakot zárva találta. Ezért felmászott a tetőre, hogy a kéményen keresztül dobja be az aranyat. A szegény ember legkisebb lánya épp akkor akasztotta a kandalló fölé a harisnyáját száradni, s a kéményen beeső aranyak épp abba potyogtak bele.

Ennyi lenne a legenda, ami most a 21. században már akár komoly marketing értékkel is bírhat, csak jól kell tudni használni.

Az idő szűkös ugyan, de a lehetőség adott. Ön megrendelte már az év végi céges buli e fontos kellékét?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr33343298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása