Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.08.06. 12:09 Lonkai Erika

Baseball sapka történelem

Címkék: baseball baseball sapka reklámajándék

baseball.sapka.jpgA baseball sapka az egyik legnépszerűbb utcai viselet a mai világban. Megannyi alkalommal láthatunk embereket, amint az utcán ezt a fejfedőt hordják. A sapkának sok éves történelme van és az évek múlásával egyre és egyre népszerűbb lett az emberek számára. A XIX. században az első baseballsapkákat a nap ellen találták ki és ezek még szalmából készültek.

Manapság különböző anyagokból és a kivitelezésben kaphatóak és az igen kedvelt reklámtermékké is váltak. Nagyon sok esetben baseball sapkákat adnak reklámajándék gyanánt, hiszen jól használható a mindennapokban és igen népszerű, elfogadott a viselete. Szinte bármilyen logó vagy szöveg felnyomható rá az erre szakosodott nyomási technikák egyikével.

Ha egy ötletes, nem túl sikkes, mégis egyedi reklámajándékkal akarunk készülni, akkor a baseball sapka kiváló választás erre. Hasonló célokkal már a 19. században is ajándékoztak sapkákat. Rengeteg cég logóját kapták már meg ezek a ruhadarabok és biztos, hogy még sokáig kerülnek majd fel újak is. A sapkák formája is merőben más volt régen, mint manapság. Jóval kockásabb és hegyesebb volt a kialakítás a mai ferde, gömbölyű és kerek idomokhoz képest.

A sapkák remekül használhatók, hiszen jól védenek a nap ellen, nem kapunk napszúrást és hűsíti is a fejünket a forró nyári napokon. Léteznek összehajtható verziók is, amelyeknek még a hordozása is rendkívül kényelmes. Érdemes elgondolkozni a baseball sapkákon, ha nincs ötletünk reklámajándékra a cégünk hirdetéséhez. Egy jó minőségű ruhadarab, amely hasznos és sokáig hordhatja az ember jó benyomást kelt leendő ügyfeleinkben és tükrözi cégünk teljesítőképességét is.

A sapkák gyártási költsége nagyban függ a felhasznált anyag minőségétől, vastagságától és a logó vagy embléma felnyomásának költségétől is. Ha megtehetjük, ne spóroljunk, hiszen többszörösen megtérül a befektetésünk ára, ha sikerül új ügyfeleket bevonnunk a vállalkozásunkba. A baseball sapkák már a 19. század elejétől léteznek és működnek reklámajándékként. A nagy népszerűségnek örvendő ruhadarabok valószínűleg még sokáig kultuszként működnek majd a mai társadalomban.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr176575629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása