Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2017.11.02. 13:24 Gr3nTs

Minőségi reklámajándékok, elérhető áron!

Napjaink sikeres vállalkozói nagyon jól tudják, hogy néha nem feltétlenül kell vagyonokat költeni a klasszikus értelembe vett reklámozási módszerekre, hiszen léteznek ennél sokkal költséghatékonyabb, sőt, esetenként akár hatékonyabb lehetőségek is. Erre kínálunk kitűnő alkalmat mi, az 1001 reklámajándék honlapján, hiszen az általunk emblémázott és megszemélyesített tárgyak, illetve céges ajándékok már számtalanszor bizonyították sikerességüket.

Cégünk jó pár éve igazi szakértelemmel bír a logósított ajándéktárgyak gyártása terén, többek közt szita-, transzfer- és tamponnyomással, illetve matricázás és gravírozás által is személyesebbé varázsoljuk a kiválasztott tárgyakat, nem beszélve arról, hogy rendkívüli termékpalettánkon a legváltozatosabb és legsokoldalúbb eszközök, kiegészítők, ruhaneműk és készülékek emblémázása közül válogathatnak az érdeklődők. Így a jól bevált és igen népszerű bögrék, golyóstollak, kulcstartók és szilikon karkötők mellett, többek közt olyan egyedi tárgyak logósítását és feliratozását is biztosítani tudjuk, amilyenek például a különböző biciklis felszerelések.

A legváltozatosabb elektronikai kiegészítők, az igazán sokoldalú irodai tartozékok, a gyakran alkalmazott szerszám típusok, a leghasznosabb utazási kellékek, vagy éppen a leginkább variábilis texti ruhaneműk és használati tárgyak – és ezzel még közel sem soroltuk fel a teljes készletet!

Mindegy, hogy Önnek mire van szüksége, az sem mérvadó, hogy mekkora mennyiségben kívánja legyártatni az adott ajándékot, mi garantáltan megtaláljuk a gyors és szakszerű megoldást. Általunk nem csak különlegessé és figyelemfelkeltővé teheti vállalkozását, hanem egyszersmind emlékezetessé is válhat, hiszen egy-egy jól megválasztott emblémázott ajándéktárggyal valóban kitűnhet a tömegből. Az ilyen és ehhez hasonló profi ötleteket ezentúl saját online hírfolyamunkon kaphatja meg, ezen blog pedig megmarad továbbra is, hátha az itt lévő tartalmak segítenek ötletekkel továbbra is mindenkit..

Közeledvén a karácsonyi időszakhoz, néhány igen különleges karácsonyi ajánlattal és akcióval is várjuk az érdeklődőket, így ha Ön is egy megszemélyesített és szimpatikus, de ugyanakkor hasznos és szembeötlő eszközzel szeretne kedveskedni kollégáinak és üzleti partnereinek, akkor lapozza fel bátran katalógusunkat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr4213146174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása