Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2017.11.02. 13:24 Gr3nTs

Minőségi reklámajándékok, elérhető áron!

Napjaink sikeres vállalkozói nagyon jól tudják, hogy néha nem feltétlenül kell vagyonokat költeni a klasszikus értelembe vett reklámozási módszerekre, hiszen léteznek ennél sokkal költséghatékonyabb, sőt, esetenként akár hatékonyabb lehetőségek is. Erre kínálunk kitűnő alkalmat mi, az 1001…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása