Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2010.12.02. 16:30 Lonkai Erika

Férfias (nemcsak) ajándékok – kés

Címkék: karácsony termékek emblémázás

Mit művelnek veled a kések!? Segítik az életed. Ott van mindjárt a tapétavágó kés, alias sniccer. Használod nap mint nap, mert ha van hozzá egy jó alátéted, akkor vágnivalót biztosan találsz. Az illemtan nem ismeri el előnyösnek a kés ajándékozását, hogy mégsem haragszunk meg, az azért lehet, mert magas használati értékű, vagy dekoratív, netán egészen különleges vágóeszközt kapunk. A pizzavágó kés például nem is hegyes, sőt nem is klasszikus kés alakú. Na, ezzel nem kívánok újat mondani, de alátámasztani azt, hogy kést adni nem ’bűn’ – azt mindenképp.
A nemkésformájú kések között a kedvencem a sajtávágó. Messze nem látható rajta, hogy mire való, de messzire látható rajta az embléma. (Sajtvágó szettben, sajtvágó 5 késsel, sajtvágó rozsdamentesen díszdobozban, sajtvágó vágódeszkával).

Ha már ott tartunk, hogy nem látszik rajta, akkor nézzük meg a konyhai szettet. Rozsdamentes tálaló és vágó kés fekete mágneses díszdobozban. Céges ajándéknak szép, elegáns. A konyhának hobbyszintű látogatói is örülhetnek egy BBQ készletnek, de a műanyag-acél ’ötvözetű’ vágódeszkának is.

Divathullámot lovagolhat meg az aki piknik témakörben adna ajándékot. A választék pazar. Hűtőtáska, berendezett piknik-táska résszel, piknik hátizsák, és piknik kosár, némelyik külön bortartóval, és persze szinte mindegyikük kenyérvágó késsel :). Nem beszéltünk még egy nem mindennapi késről a szivarvágóról. Önmagában, vagy pókerjátékkal és koktél shakerrel készletbe illesztve igazi ajándéknak való.

A bicska, ami mindig bejön! Biztos sikerre lehet menni, ha bicskát adunk! Logózni nagyon finoman és jól láthatóan lehet. Ízléses, hasznos ajándék.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr762488405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása