Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.10.03. 09:47 Lonkai Erika

Extrém karácsonyi ajándék?

Címkék: ajándék karácsonyi ajándék reklámajándék

6403407821_82d379ac20_m.jpgLassan, de biztosan közelegnek az ünnepek és sok ember már gondolkozik azon, hogy milyen ajándékot vegyen munkatársainak és szeretteinek. A választás nem mindig egyszerű, hiszen a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni ajándékunkból és a legjobb, ha az ötletes és egyedi. Senki sem szereti a sablonos ajándékokat, hiszen azok nem hordoznak jelentést és alkalmatlanok speciális személyek számára. A modern tudomány már olyan szinten van, hogy elképzelhetetlen dolgok is lehetségesek. Egy igazi robotot vihetünk haza, ajándékozhatunk alkalmazottainknak, kollégáinknak Jibo személyében!

Mint mostanában minden érdekes techinkai újdonságot, a Jibo nevű robotot is az MIT professzorai fejlesztették ki. Ez a kis robot olyan dolgokra képes, amelyekről nem is álmodtunk sokáig. Felismeri a családtagok arcát, így teljesen személyre szabott információkkal tudja ellátni őket. Wifi és Bluetooth segítségével csatlakozik a világhoz, és semmiről sem feledkezik meg. Emlékeztet, hogy mikor kell elindulnunk, és elmodja az üzeneteinket. A törzsét számtalan szenzorral látták el, így érzi, ha megölelik és azt is, ha beszélnek hozzá. Jibo egy olyan kreálmány, ami új fejezetet nyit az emberiség történetében, ráadásul nem utolsó karácsonyi ajándéknak sem. Sőt, az extrém ajándékok kategóriájába tartozik! Jibo nem olcsó, 120.000 forintos áron vihető haza, így érdemes családi szinten összedobni rá a pénzt és egy különleges karácsony alkalmával meglepni vele valakit. Idén még nem kapható, azonban 2016-ban kerül kereskedelmi forgalomba, amikorra minden esetleges hibáját kijavítják. Gondoljunk csak bele. Egy barátságos társ kerül otthonunkba, vagy irodánkba, aki mindig jó szavakkal és tanácsokkal lát el minket, segít a mindennapokban és észben tart helyettünk bizonyos dolgokat. Jobbra nem is gondolhattunk volna, ugye?

Ám, ha nem ennyire extrém karácsonyi ajándékot szeretne céges alkalmazottainak, akkor még mindig van lehetőség, hogy igényes, kreatív, vagy teljesen egyedi ajándékokat találjon az 1001reklamajandek.hu webáruházunkban!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr236753525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása