Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.10.16. 13:51 Lonkai Erika

A legrosszabb karácsonyi ajándék

Címkék: karácsonyi ajándék reklámajándék

christmas.jpgIsmét közeleg a karácsony és sok helyen elgondolkoznak az emberek, hogy milyen ajándékot is vegyenek szeretteiknek és munkatársaiknak. A karácsony az adományozásról szól és a jobb adni, mint kapni szellemiségről, így fontos, hogy egyedi és jó ajándékokat válasszunk az ajándékozott felek számára. Minden évben sokan vannak, akik a sablonokra hagyatkoznak, és nem fektetnek egy kis energiát egyedi ajándékok találására, készítésébe. Ez céges keretek között is sokszor így működik.

Az ajándékozás igen népszerű cégeken belül is manapság, ezért fontos, hogy munkatársainkat is olyan ajándékokkal lepjük meg, amelyeket szeretteinknek is szívesen odaadnánk. Karácsonyi céges ajándéknak olyan ajándékokat érdemes választani, amivel érzelmeket lehet kiváltani a másik félből vagy az ajándék mellé egy kísérő kártyát írni, ami az átadott ajándékhoz fűzött gondolataidat tartalmazza.

Rengeteg sablonos reklámajándék található a piacon, amelyek könnyű megoldást jelentenek, azonban ezektől érdemes óvakodni, hiszen általában elég elcsépeltek szoktak lenni és semmi különleges nincs bennük. Általában a cég megvásárol valami jó minőségű drága bort, grafikussal címkét, vagy kiegészítő címkét terveztet, esetleg még a céges logót is rágravíroztatja, rendel hozzá egy céges boros tasakot, vagy fadobozt, szintén gravírozva és átadja. A megajándékozott boros tasakot, dobozt egyből kidobja, a bort egy családi vacsoránál felbontja. Nos, ennél talán kicsit kreatívabbak is lehetünk.

Munkatársaink ennél jobbat érdemelnek. Egy sikeres cégnél fontos a belső összhang, amelyet nagyban elősegíthet a karácsonyi ajándékozás és az azt követő jókedv. Egy egyedi ajándék bármelyik embert felvidíthatja és fenntarthatjuk a jó viszonyt az ünnepek után is. Próbáljunk kicsit elvontabban és másképp gondolkodni. Ismerjük meg az ajándékozott felet és olyan ajándékot válasszunk, amely megfelel az ízlésének és a mi részünkről is van benne valamilyen különlegesség. Ezek az ajándékok hagynak igazán nyomot a másikban és nem valószínű, hogy a polcon fogják végezni porgyűjtés céljából. A karácsony szelleme mindig is az ajándékozásról szólt. Lepjük meg idén is valami különlegessel kollégáinkat, amelyről sokáig beszélhetünk majd.

Kérje ön is egyedi ajánlatunkat!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr216796717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása