Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.11.27. 09:56 Lonkai Erika

Karácsonyi reklámajándék - vicceset vagy meghatót?

Címkék: ünnepek karácsony ajándék reklámajándék

banner7.jpgAz ünnepek közeledtével mindenki egyre izgatottabb és boldogabb lesz. A karácsony az év talán legjobban várt időszaka. Ilyenkor mindenki kicsit kikapcsolódhat, együtt lehet a családdal és rég nem látott rokonokkal. Fontos, hogy kihasználjuk az ilyen alkalmakat. Az embernek azonban szoros értelemben nem csak egy, a vér szerinti családja van. Ott van a munkahelyi közösség, aminek szerves része lett az évek alatt.

Érdemes minden évben készülni valami aprósággal munkatársaink számára is, amellyel elmélyíthetjük céges kapcsolatainkat. Főnökként természetesen sokat agyalhatunk azon, hogy munkatársaink milyen ajándékot kapjanak. Valami humorosat, esetleg valami szívhez szólót és meghatót? Nos, a válasz nem mindig egyszerű és nagyrészt ízlés kérdése. A karácsony, mint ünnep sok mindenről szól.

Az ajándékozásról, az együttlétről, és a jó közérzetről. Ez természetesen azt jelenti, hogy szinte bármilyen jó szándékú ajándék elfogadható lehet, akár céges, akár családi keretek között is. Lepjük meg munkatársainkat, valami vicces és jól kinéző, stílusos reklámajándékkal. Ezzel szemben adhatunk nekik egy meghitt és díszes ajándékot is, mellyel jókívánságainkat és szeretetünket tükrözzük kollégáink felé.

Az ünnepek lényege, hogy egy kicsit több időt és figyelmet fordítsunk a körülöttünk lévőkre, ezért mindenképp olyan ajándékot válasszunk, aminek az ajándékozott fél örülni fog, használhatja azt a jövőben és nem csak a polcon fog porosodni. Ha személyessé akarjuk tenni az ajándékot, akkor mindenképp csináljunk egyedit. Készülhetünk valamilyen vicces figurával, angyalkával, akármivel, ami mosolyt csalhat kollégánk arcára és feledtetheti vele a sok gondot legalább pár napra.

Tegyük élvezetessé a céges karácsonyokat és adjuk bele a legtöbbet, ami tőlünk telik, hiszen tulajdonképp a második családunkról van szó. Majdnem minden nap találkozunk az emberekkel és igen jól ismerjük őket, akkor miért ne lephetnénk meg őket valamilyen vicces, vagy épp meghitt ajándékkal. Ne feledjük, adni jobb, mint kapni. Az ajándékok egyedisége sokkal fontosabb, mint az áruk. Tegyük egyedivé a céges karácsonyt és olyan ajándékot adjunk munkatársainknak, amelyben önmagunkat is fellelhetjük.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr846934227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása