Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.08.29. 14:06 Lonkai Erika

Reklámajándékok az iskolakezdés alkalmából

Címkék: iskolakezdés reklámajándék

19765_jegyzetfuzetek.jpgEgy reklámajándék sikeressége a legtöbb esetben a jó ötleten és a megfelelő célközönségen alapul. Persze a legfontosabb az, hogy tárgyaink a lehető legszélesebb korosztálycsoportnak feleljen meg, azonban előfordul, hogy egy adott korosztály megcélzása nagyobb sikerekhez vezethet. Vegyük például a fiatalokat. Itt az iskolakezdés és számos dolgot be kell szerezni a gyerekeknek.

A szülők pénztárcája néha nehezen viseli ezt, így érdemes elgondolkodnunk azon, hogy valamilyen ötletes reklámajándékkal segítsük őket. Így mindenki nyer, hiszen mi is reklámozzuk cégünket és a szülőknek is annál kevesebbet kell kiadniuk az iskolakezdéskor.

Mi is lehet egy megfelelő reklámajándék egy iskolába járó fiatal számára? Nos, az iskolai kellékek tárháza meglehetősen bő. Válogathatunk tolltartó, tornazsák, radír, vonalzó, olló és megannyi más hasznos tárgy közül. Mivel iskolakezdés idején egy plusz ceruza, toll, jegyzetfüzet vagy tolltartó jól jöhet, ennél ideálisabb reklámajándékra nincs is szükség ebben a speciális szezonban. A különféle speciális nyomási technikák segítségével e tárgyak felületére is könnyedén felvihetjük cégünk logóját vagy emblémáját. Az ilyen tárgyak azért jók, mert az ajándékozott fél sokáig használhatja majd és nem fog a polcon porosodni, miután hazaviszik.

A szülők is biztosan értékelni fogják, hogy próbálunk nekik ilyen kis apróságokkal segíteni az iskolakezdésben, ez pedig potenciálisan új ügyfeleket szerezhet nekünk. A jó reklámajándékok elkészítése mindig odafigyelést igényel. Ne feledjük, olyat adjunk, ami nekünk is tetszene, hiszen így személyesebb az élmény. Fektessünk hangsúlyt a minőségre. A fiatalok szeretik megőrizni azokat a tárgyakat, amik hasznosnak bizonyulnak a kezdetektől fogva, és ha már több hónapon át jó szolgálatot tett nekik, akkor különösen vigyáznak rá.  Igaz, hogy egy kicsit többe kerülhet így a reklámajándék, azonban hosszú távon ez bőven megtérülhet, ha sikerül új ügyfeleket szerezni és reklámozni cégünket.

Egy jó reklámajándék elkészítése néha nem egyszerű feladat, hiszen meg kell tervezni az elkészítés folyamatát, ki kell választani a tárgyat, fel kell azokat emblémáztatni, azonban egy jó és hatásos reklámtárgy mindig megéri a fáradtságot.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr546639975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása