Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2012.08.16. 07:19 Lonkai Erika

Kezdődik az őszi szezon

Címkék: ősz kreativitás reklámajándék őszi szezon

Lanyard_2.jpgMég közel két hét és hivatalosan vége a nyárnak. Érezni lehet hajnalban a nyitott ablaknál, hogy frissebb, csípősebb levegő tolul be, érezhetik a korán kelők, hogy reggelente tovább tart a levegő felmelegedése.

Ám ezzel koránt sincs vége a fesztiválos időszaknak, országszerte az őszi szezon is tele van jobbnál-jobb fesztiválokkal, rendezvényekkel, ami még mindig kiváló alkalmat ad cégeknek, alapítványoknak a megjelenéshez. A kreativitás a nyár elmúltával sem kophat meg, a reklámajándékok továbbra is bevetésre készen állnak.

Az őszi fesztiválok sorozata vár mindenkit, persze a reklámajándékok még felidézhetik a forró nyarat. Szüreti fesztiválok, borfesztiválok, Márton-napi fesztiválok, csokoládé fesztiválok, hogy csak szemezgessünk az országszerte megrendezésre kerülő őszi rendezvények sorozatából.

Milyen reklámajándékot lehet nyár végén, az ősz közeledtével adni?

Természetesen meg lehet őrizni a nyár hangulatát a nyakpántokkal, a színes, különféle emblémázási technikákkal elkészített karkötőkkel. Meg lehet őrizni a nyár hangulatát a lufikkal vagy a színes kulcstartókkal, papírtáskákkal, ceruzákkal, tollakkal.

Akik viszont úgy érzik, hogy nyár végén, az ősz kezdetével szívesen kötnék össze a reklámajándékozást őszi jellegű ajándékokkal, bátran bevethetik a textíliákat. A férfi női sálakat, póló helyett ingeket, kalapokat. Például a horgászsapka nyáron és ősszel egyaránt ideális.

Természetesen ez nem szentírás, hisz elsősorban a cégprofil és a kreatív igények határozzák meg milyen reklámajándékra esik a választás. Sőt, néha nem árt szakítani a hagyományokkal, épp csak a kreativitás és az egyediség jegyében.

Elköltöztünk. Reklámajándék blogunk mostantól a http://www.1001reklamajandek.hu/blog címen érhető el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr74711821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása