Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2010.06.11. 14:01 Lonkai Erika

Az ördög mindig a részletekben rejlik

Címkék: üzlet grafika emblémázás

Amikor egy ajánlatkérés érkezik hozzánk, mindig olyan alapossággal fogunk neki a munkának, mintha ezen múlna a cégünk sorsa. És végül is ezen is múlik: az ajánlatkérés, megrendelés megfelelő kezelése nélkül hiába dolgozunk jól és pontosan, könnyen hihetnék azt rólunk, nem figyelünk az ügyfeleinkre.

A megrendeléshez vezető út első lépése természetesen az ajánlatkérés. A beérkező ajánlatkéréseket felvesszük a megrendelőbe, és küldünk egy olyan ajánlatot, amely a megadott adatoktól függően kellően pontos. Ahol lehetnek eltérések vagy további egyeztetést kívánó dolgok, ott azt jelezzük és választ várunk. Az ajánlatban tehát szerepel a kért termék ára és az emblémázás ára is!

Amikor ezt az ajánlatot kiküldjük, már akkor ellenőrizzük, hogy elérhető-e a termék, és ha igen, akkor mennyi idő alatt. Vajon van idehaza raktáron? Vagy külföldről kell megrendelni? Esetleg speciális gyártást igényel? Így az ajánlatban már előzetesen időzítést is tudunk adni.

Aztán jön egy nagyon fontos lépés: a termékre nyomni kívánt grafika elkérése és annak ellenőrzése. Nem mindegy, hogy milyen termékről van szó, vannak esetek, amikor a korábban jó grafika az aktuálisan rendelt termékhez használhatatlan. A grafikáról külön fogok írni - most tehát csak az a lényeg, hogy ellenőrizzük.

És akkor következik az a rész, amit talán a legjobban szeretek: készítünk egy látványtervet és elkészítjük a pontos ajánlatot is. Ezt követi egy egészséges alku: nagyobb mennyiség esetén akár egyedi kedvezményeket is tudunk adni. Nemcsak tudunk, szoktunk is.

Izgalmas várakozás kezdődik: vajon az eddig elvégzett munka megfelelő-e? Ha igen, akkor ezt abból látjuk, hogy megjön a megrendelés. Ezt követően azonnal elindul a gyártás: az ajánlatkéréskor megtervezett munkafolyamat részeként megrendeljük a terméket, átvesszük, elvisszük az emblémázónak.

Az esetek 90%-ban raktárkészlet elérhető 2 nap alatt. Tehát ha a megrendelést ma elküldjük, holnap már visszük is emblémázni. Ellenőrizzük a kész terméket, és ha olyan minőségű, amit kiadhatunk a kezünkből, akkor átvesszük.

Ezután már csak szállítunk és számlázunk - átadjuk az emblémázott reklámajándékot és kézfogással megköszönjük az üzletet. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr992074217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gr3nT 2010.06.15. 00:01:14

Egészen jó olvasni és tudni ezeket az információkat. Kíváncsi vagyok a többi bejegyzésre.
süti beállítások módosítása