Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2010.06.23. 23:44 Lonkai Erika

Kínos pillanatok!

Címkék: hiba emblémázás

Egy kedves partnerünk visszatérő rendelőként kulcstartókat rendelt.

Olyan kulcstartókról van szó amikben gombelemek biztosítják a világítást vagy az óra megjelenését. A kulcstartók mindkét oldalát kellett volna emblémázni. A látványterv elkészült, a partnerünk elfogadta azt. Eddig minden úgy történt, ahogy megszoktuk. De ekkor mintha valaki bekapcsolt volna egy rémálom gombot, és felfordult a világ.

A sorban felmerülő problémák:

A termékekbe a készítéskor behelyezik az elemeket, majd elemestül állnak a raktárban. Állnak a nagykerben és várják a sorukat. Amikor ez a termék a nyomóhoz került, kiderült, hogy egyik elem sem működik már! A határidő persze szoros volt...  az elem csere plusz egy napot vesz igénybe.

Első kínos telefon.

Az emblémázáskor felmerült egy probléma. Az A oldalra emblémázható a terv, a B oldalon viszont kezelőgombok vannak. Ez nem derült ki a nagyker által adott előzetes információkból.

Második kínos telefon:  hova helyezzük ezt a logót ami ide került volna?

A kulcstartót megfordítva egy újabb problémába ütköztünk, olyan problémába, amire nem tudtunk felkészülni, hiszen a nagykereskedés nem adott erre információt. A kulcstartó másik oldala w alakú kivágással rendelkezik.

Harmadik kínos telefon.

Sajnos ezekre a termékekre egy oldalas emblémázást terveztek, csak ezt senkivel nem közölték...
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr752105331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása