Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2010.08.19. 10:03 Lonkai Erika

Nyári szünet?

Címkék: üzlet reklámajándék

Évekig az volt a trend, hogy az év vége az erős az ajándéktárgyak forgalmában. Jön a Karácsony, kell adni a partnereknek, munkatársaknak valamit, és erre jó megoldás egy logózott reklámtárgy.

Aztán ez a trend kezdett kicsit változni, már egyre többen szerettek volna valami egyedit adni. Persze erre is volt válaszunk, rengeteg egyedi terméket kínálunk, és mivel egyre többen próbáltak "valami mást" adni, ezért érezhető volt a forgalom változása.

Aztán részben a gazdasági válság miatt, az év végi hatalmas ugrás kisebb ugrásra csitult. A cégeknek kevesebb a pénzük reprezentációra, de ami talán fontosabb: a hangsúly az emblémázott praktikus, olcsó dolgokra helyeződött, amit ugye nem az év végén kell átadni, hanem egész évben osztogatni.

Így mára a piac kicsit átalakult: a forgalom nem lett kisebb, de "szétterült" 12 hónapra. És ez azt is jelenti, hogy már nincs akkora nyári pangás. Az élet kánikulában és nyári viharban sem áll le, jönnek a megrendelések, jönnek az ajánlatkérések, pörög a munka. Érdekes és jó érzés a legújabb divathullámnak, a fesztiválok hullámának aktív részese lenni, ha nem is személyesen, hanem a háttérmunkánkkal, az általunk forgalmazott termékeken keresztül. 

Nyári szünet tehát nincs. De kár emiatt panaszkodni: vállalkozóként annak örülök, ha van munka!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr722230618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása