Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.08.22. 20:01 Lonkai Erika

Wellness reklámajándékok

Címkék: wellness üdülés reklámajándékozás

A szépség, a jó erőnlét, az állóképesség, a magas fokú koncentrálóképesség, a kellemes közérzet, az egészség megőrzése, a helyes táplálkozás megtanulása, a mozgás fontosságának felismerése, a test kényeztetése, lazítás, sportolás. Csak címszavakban soroltam fel azokat a tevékenységeket, azokat a fogalmakat, amelyek a wellnesshez kapcsolódnak, amiért igénybe vesszük egy wellness-szálloda, vagy egy wellness központ szolgáltatását.

Nők és férfiak, gyerekek és idősek egyaránt hódolnak az egészségmegőrzés, az üdülés eme utóbbi néhány évben kialakult különleges és hatásos módszerének.

 

S nem utolsó sorban a másik oldal, a szolgáltatást nyújtó szálloda, fürdő, vagy központ, nevezhetjük bárhogy, egyrészt a magas színvonalú szolgáltatással, kiszolgálással, a nyugalom, a pihenés megteremtésével, másrészt ajándékokkal tudja megalapozni a visszatérő vendégek különböző rétegét.

Egy távozáskor, vagy érkezéskor átadott ajándék, maga a gesztus sokat tud billenteni a mérleg nyelvén a wellness-központ javára, még akkor is, ha egyébként teljesen elégedettek a vendégek. S ott a másik véglet, egy kicsit elégedetlenkedő, vagy felháborodott vendéget, legyen ennek jogos, vagy jogtalan az alapja, a cég személyre szabott ajándékával nagy eséllyel lehet megenyhíteni.

 

S, hogy milyen reklámajándékokat tudok ajánlani a wellness idényre?

 

A szépség, a megújulás, az egészségmegőrzésből indulunk ki, akkor nőknek manikürszetteket, fürdőszetteket, spa szetteket, neszesszereket, balzsam és szájfényeket, különböző formájú tükröket, smink készleteket, mécseseket, illatosítókat, gyertyákat lehet ajándékozni.

 

Férfiaknak bátran lehet sporttáskákat, törölközőtartókat, bérlettartókat, masszírozókat, férfi kozmetikumokat, kézitáskákat, elegáns nyakkendő -és mandzsettagomb tartó dobozokat.

 

Mindezek a termékek a teljesség igénye nélkül, csupán ízelítő - és kedvcsináló a reklámajándékozáshoz, hogy vállalkozása visszatérő elégedett ügyfelekkel, vendégekkel gyarapodjon. Akik pedig még nem ismerik, azoknak e reklámajándékok által startból pozitív kép alakuljon ki az Ön cégéről, szolgáltatásáról.

 

Látogassa meg az 1001reklámajándék.hu oldalunkat és válogasson wellness termékeink között!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr643171794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása