Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.09.14. 21:38 Lonkai Erika

Karácsonyi reklámajándék ajánló

Címkék: karácsony reklámajándék 1001

Két bejegyzésben is kiveséztem a karácsonyi ajándékozás mikéntjét és hogyanját. Lássuk akkor konkrétan idén milyen reklámajándékokkal lehet ügyfeleinknek, partnereinknek, munkatársainknak Karácsonyra kedveskedni.

Az ajándékon túl a reklámajándék üzenetéről sem szabad elfelejtkezni, ünnep előtt tökéletes reklámfogás, megismerteti cégünket, azt a márkát, amit cégünk forgalmaz erősítheti, nem utolsó sorban pedig vásárlásra buzdít.

Mondanom sem kell oldalunkon igen bő a kínálat ebből a szempontból. Vannak szóróajándéknak szánt „könnyebb“ reklámajándékok, mint a karácsonyi bevásárlószatyrok, karácsonyi díszítésű tollak, ceruzák, fenyőfa, csillag alakú kulcstartók, plüss rénszarvasok, karácsonyfa, vagy rénszarvasmintás poháralátétek, ajándéktasakok, karácsonyi üdvözlőlapok, karácsonyfa díszek, hűtőmágnesek.

A céges reklámajándékozás, a munkatársaknak szánt ajándékok, az egész évben megérdemelten dolgozók jelképes jutalma lehet a kerámia, porcelán, vagy üveg bögréktől, csészéktől át, elegáns karácsonyi szettekig, ami tartalmazhat fürdőszobai kellékeket is. Mint habfürdő, tusfürdő, fürdőszivacs, a bambusz és zöld tea illatkombinációjával segíti a test felfrissülését. A lélek frissességéért, a mécsesek, illatosítók a felelősek, vagy a kis stílusos akril kádba összeválogatott wellnesstermékek, melyeket akár egyedi karácsonyi ajándéknak is szánhat.

 

Ám, tudjuk a karácsony mit sem ér, ha az édességek, a nassolni való nem kap benne főszerepet. Adventi naptárunk meglepetéscsokival várja a megajándékozottat. Az Ön ötletétől függően minden karácsonyi dobozt, tasakot meglehet tölteni finom édességekkel, igazi élmény lehet a munkatársai arcán a meglepetést látni kicsomagoláskor, kibontáskor.

A Karácsony ugyanakkor nem csak a teljes komolyság és meghatódottság ünnepe lehet. Lehet benne egy kis öröm az év végi stresszmentes időszak miatt, lehet benne egy kis öröm a szeretet ünnepén érzett felszabadultság miatt, így a vicces és poénos ajándékokról sem szabad megfeledkezni. A stresszlabdák, a Mikulás sapkák és csizmák, a karácsonyi figurák, vicces plüssállatok, a karácsonyi dalt játszó toll, mind-mind része lehet ennek az ajándékozási jótékony „őrületnek“.

Akárhogy is nézzük a Karácsony minden nappal közelebb kerül, s a választék valóban óriási, ám, mint minden, ez is véges. Kezdje el még a mai napon kiválasztani a cégét legideálisabban prezentáló reklámajándékot. Ötleteinkkel, tapasztalatainkkal állunk rendelkezésére!

Karácsonykor is a legjobb szándék, az 1001 reklámajándék!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr693228122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása