Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.10.26. 13:05 Lonkai Erika

Karácsonyi kellékek a reklámajándékozás fényében

Címkék: karácsony mikulás reklámajándék

Ígéretemhez híven ezen a héten folytatom a karácsonyi kellékek történetét. Bár, egy karácsonyt megelőző eseményről van ugyan szó, mégis nagy jelentőséggel bír. Ez pedig a Mikulás nap. Ismerős a kérdés, mindenki felteszi, idősebbek, fiatalabbak: „mit hozott a Mikulás?”. Tehát, a Mikulás ajándékot hoz. Lehet, hogy reklámajándékot? Miért is ne!

 

Mikulás sapka

 

Jellegzetes „ruhadarab” a piros, visszahajló csúcsos sapka, végén bojttal. Tudjuk-e vajon honnan ered ennek a története?

A Mikulás sapka szervesen összefonódik a Mikulás alakjával.  A sapka nyilván Miklós püspök ruhájához tartozó süveget jelképezi, egy modernebb formában. Mindenkinek ismerős a legenda, szent Miklósról, vagy legalábbis annak egyik változata, hogyan ajándékozta meg a szegény embert arannyal, hogy lányait férjhez tudja adni.

A legenda szerint a szegény öregember, mikor megleste jótevőjét, csak azt látta, hogy piros színű ruhában suhant el az ablak előtt.

Így maradt fent a piros ruha, és a hozzá tartozó piros Mikulás sapka. Mára már ez a kellék, egy jópofa bohókás, vicces jelkép lett. December 6-a alkalmával viselheti egy céges bulin, a legmagasabb poszton lévő cégvezető, és a portás is, mintegy jelképezve, hogy Mikulás nap van, a karácsonyt megelőző ajándékozás napja.

Mikulás sapkát ajándékozni lehet akár céges bulira a kollégáknak karácsony előtt, lehet szóró ajándékként partnereknek, ügyfeleknek kicsit kilépve az egész évi üzleti komolyságból.

S, hogy hova is lehet emblémát tenni a Mikulás sapkára?

Hát kérem, az egész felülete rendelkezésre áll, egy elegánsan hímzett logó, vagy akár szlogen megjelenítésére.

Bár az idő szűk, azért még mindenki rendelkezésre áll annyi, hogy ön is megrendelje a Mikulás sapkákat, hogy minden meglegyen a kellemes hangulatú év végi céges bulin.

Mikulás sapka ajánlatainkat itt tekintheti meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr703331139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása