Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.11.28. 20:07 Lonkai Erika

A reklámajándékok klasszikusa: a bögre

Címkék: bögre reklámajándék 1001

Mikor egyik ismerősömnek megemlítettem, hogy a bögréről fogok ezen a héten posztolni, meglepődve tette fel a kérdést, hogy ugyan, mit tudok írni erről? A bögre az egy bögre.

Ne higgyük el, hogy a bögre az csak egy bögre, és nincs benne semmi fantázia.

Gondoljunk, csak bele mennyi romantika van abban, amikor a hulló hópelyhek kusza egyvelegét nézzük kifelé bámulva az iroda ablakán, kezünkben egy forró, illatos bögre teával? Hát nem a szívet, és a lelket is melegíti egyaránt?

Gondoljunk, csak bele mennyire élvezetes esténként egy bögre forró csokival a kezünkben, a meghívott barátok között beszélgetni? Ezek után senki ne mondja, hogy nincs mit írni a bögrékről.

Mert igenis a bögre az egyik legkiválóbb reklámkommunikációs csatorna lehet a vásárlók, az ügyfelek felé, ha jól használjuk.

A bögrék lehetnek széles fenekűek, kerekek, szögletesek, háromszögűek, sőt, egész lágy vonalú nőies bögrék, színesek, vagy egyszínűek, fehérek, vagy feketék, porcelánok vagy pléhek. Bármilyen is legyen, semmit nem ér, ha nincs rajta felirat, minta, kép, vagy logó, ami maga az üzenet, amit a bögrén keresztül kommunikálunk.

Egy egyszínű bögre, szolid felirattal, visszafogottságot sugallhat, komolyságot, eleganciát. Egy színes bögre, humoros felirattal fiatalságot, lendületet, kollegialitást kommunikál. Egy karácsonyi mintájú bögre, ha komoly kompozíciót tartalmaz, az ünnepiességet is üzenheti. Egy humoros karácsonyi bögre, színt vihet az ünnep komorságába, egy lendületes reklámkampány része lehet, ahova még egy szolid céges logó is belefér.

Felhasználóként természetesen meg nem látnánk, hogy mennyi mindent kommunikálhatunk ezzel az egyszerű ajándékkal. Lehet belőle szóró ajándék, lehet egy nagyszabású kampány mellékága, vagy akár nyereményként is kisorsolható.

A bögre felülete épp akkora, hogy kisebb-nagyobb kreatív kompozíció is rájuk férhet, emblémázásuknak, csak a fantázia szab határt. Láttam már meghökkentő, és elgondolkodtató témájú bögréket is. A legideálisabb logózási technika, amivel egyedülálló reklámajándékokat készíthetünk a bögrékből a szitanyomáshoz hasonló technika.

Most az 1001 reklámajándék.hu oldalon különleges akcióban teljesen barátságos áron nagy tételben juthat a reklámajándékok klasszikusához, a bögréhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr703419666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása