Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2012.02.07. 14:19 Lonkai Erika

Isten veled, Malév!

Címkék: reklám presztízs Malév

malev.JPGNem szoktam politizálni, mert cégvezetőként van annyi munka a vállamon, hogy szűkre szabott időm sem engedné meg, ettől függetlenül a politika és szerény hazánk történései mindig testközelből érintenek.

Lassan eltelik egy hét, hogy nincs többé Malév. Nemzeti légitársaságunk valahol reklám volt hazánknak. Hisz bárhol szálltak le a kék orrú Boeing 767-esek, egy darabka Magyarország szállt le az adott repülőtéren. Tudom sokan bele sem gondoltunk, talán valahol természetes volt ez a jelenség, de most, hogy nincs talán ezért értékeljük annyira.

Sok ilyen dolog van az életben, akkor értékeljük, amikor már nincs. Erre sok bölcsességgel lehetne visszavágni, mint a „késő bánat”, vagy az „ami késik, nem múlik”, de akkor sem térek magamhoz még egy pár napig, hogy nincs többé Malév!

Ahányszor csak tehettem, ahova csak szólított a magán, és üzleti ügyem, mindig Malév géppel repültem. Szerintem páratlanul felkészült, és profi személyzettel rendelkezett, messze magasan összehasonlíthatatlan volt a fapados járatokkal. Hisz egy nemzetet gépviselt.

Épp ezért biztos vagyok benne, hogy többed magammal gondolom úgy, hogy a Malév dolgozók értékteremtő munkát végeztek. S, ez most mind odaveszett? Pontosabban 66 év munkája veszett oda!

Reklámszakemberként tudok ehhez is, mint mindenhez hozzászólni, ami azt mondatja velem, hogy maga a Malév nemzeti légitársaság egy olyan presztízsértékű volt Magyarországra nézve, amit nem lett volna szabad elveszíteni. A presztízs a reklámszakmában és az üzleti életben nem egy veleszületett értéket jelent, hanem egy kivívott státuszt. Ilyen volt a Malév is, bárhol szállt le a világban egy kiérdemelt értéket képviselt.

Abba nem szeretnék belemenni, hogy ki, kik, és milyen körülmények okozták, hogy egy „jelkép” most a szó szoros értelmében eltűnt az égboltról. Ez még évekig tartó elemzések és viták tárgya lesz, egymásra mutogatással fűszerezve, de egy biztos: nincs többé Malév!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr124074917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása