Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2012.03.02. 08:40 Lonkai Erika

„A nap tüze látod…”

Címkék: reklámajándék reklámajándékozás reklámajándék rendelés

tavasz.jpgŐszintén szólva nekem ez a két hetes kőkemény téli idő bőven elegendő volt. Jó volt, szép volt, hideg volt, jöhet a tavasz! És jön is! Visszavonhatatlanul itt van minden jelével. Szeretem, mikor megindul a tavaszi vérkeringés mindenütt a világban. Egyre több ember lepi el a padokat, a parkokban, egyre több ember lepi el várost, egyre kevesebb ruhát kell magunkon cipelni. Szinte varázsütésre beindul az élet mindenütt, a természetben, a gazdaságban, a kereskedelemben egyaránt.

S, abban reménykedem, hogy végre a cégek, vállalatok is felkelnek téli álmukból, s, ha befejezték a 2012-es büdzsé kidolgozását, megtervezését, akkor nálunk is tavasz lesz, és beindul a forgalom.

Talán nem mondok újat azzal, és aki kisebb-nagyobb vállalattal már szembe került, az tudja, hogy a február általában elég „nyögvenyelős.” Ugyanezt hallottam vállalkozó ismerősöktől is. A februári hónap mindenkinek nehéz volt, még nincsenek kiforrott céges elképzelések, még mindenki kivár, még a büdzsé csak tervezés alatt van. Az ügyvezetők, igazgatók, pénzügyesek síelnek, élvezik a tél adta örömöket. Ennél fogva ez a megrendeléseken is meglátszik. Az elmúlt évek tendenciáit követve a február a rendeléseket tekintetében a legsoványabb.

De most már itt a meteorológiai tavasz, és minden megváltozik. Végre a hideg, szürke, és mord hangulatú februárnak, a téli jellegtelen időnek vége, és süt a nap! A nap tüze ilyenkor mindenkit tettre késztet, új ötletek megvalósítására, új reklámkampányok kivitelezésére, új készletek reklámozására.

Ha e tekintetben az 1001 reklámajándékot választja bárki is, rajtunk nem fog múlni! Négyezer termékkel igyekszünk lefedni a céges egyedi és átlagos igényeket egyaránt. A 2012-es katalógusainkat már lehet rendelni, hamarosan postára is adjuk a megrendelőknek. A tömeges reklámajándék között garantáltan megtalálja mindenki a cége profiljába illő leginkább prezentálásra érdemes reklámajándékot.

Még ön is megrendelheti: http://www.1001reklamajandek.hu/katalogusrendeles.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr974220933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása