Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.05.13. 11:08 Lonkai Erika

A transzfernyomás előnye a reklámajándékok készítésénél

Címkék: reklámajándék transzfernyomás

90878_baseballsapka.jpgEgy jó reklámajándék elkészítése nem mindig egyszerű feladat. Megfelelő technikákat kell alkalmazni, hogy a lenyomatok és logók minősége a lehető legmagasabb legyen, és sokáig kitartson majd használat közben is. Milyenek is a jó reklámajándékok tehát? Nos, a legkedveltebb választás a hétköznapi tárgyakra esik, mint például a bögre, golyóstoll, sapka vagy a póló, hiszen ezeket remekül lehet használni a mindennapok során és nem csak hasztalan dísztárgyak, mint a legtöbb szuvenír, amit boltokban kaphatunk.

A jó reklámajándék tükrözi cégünk vagy vállalkozásunk mivoltát, és olyan tárgyat vagy eszközt ad az emberek kezébe, amelyet sokáig használhatnak. A nyomási és emblémázási technikák közül az egyik legismertebb és leghatékonyabb a transzfernyomás.

Amikor más már segít, a transzfernyomás jelenthet megoldást. Sima vagy érdes, nem jól emblémázható nyomathordozókra kifejezetten ajánlott. Igen praktikus megoldás, hiszen olyan felületeket is hatékonyan emblémázhatunk, amelyek más módszerekkel nagyon problémásan vagy sehogy sem lennének megoldhatók.

A transzfernyomás esetében  a nyomtatást ugyanúgy szitázva készítjük, nem közvetlen módon. Ez azt jelenti, hogy a nyomtatandó anyagra nem közvetlenül nyomtatunk, hanem  még egy lépés beiktatásával két lépcsős megoldássá alakítjuk az eljárást. A transzfernyomás rendkívül sok különböző felületre és tárgyra alkalmazható, mint például a póló, baseball sapka, utazótáska, munkaruha, vászonszatyor, széldzseki, esőkabát, nyakkendő, stb.

Ezek a tárgyak kiválóan alkalmasak céges eseményeken és nyílt napokon arra, hogy megismerkedjünk leendő és potenciális ügyfelekkel, hiszen olyat adunk a kezükbe, amely minőségi, jól használható és időtálló. E tulajdonságokkal hatékonyan tükrözhetjük cégünket is és jó benyomást kelthetünk az emberekben. A transzfernyomás segítségével a reklámajándékok készítését új szintre emelhetjük.

Nemes egyszerűséggel és költséghatékonyan gyárthatunk le nagy mennyiségben reklámajándékokat, amelyeket később leendő ügyfeleinknek adhatunk át. A jó benyomás kulcsa, hogy hatásos és maradandó élményt adjon a másik félnek. Egy transzfernyomással készült reklámajándék esetében ez garantált. A ruhadarabok esetén a megfelelő mosás mellett több évig is kitart a felvitt logó vagy matrica, hiszen az emblémák minőségi anyagokkal készülnek.

 Emblémázási ajánlatunkat kérje megrendelendő termékei mellé!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr236146150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása