Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2012.04.06. 09:28 Lonkai Erika

A húsvét reklámajándéka: a piros tojás

Címkék: húsvét tojásfestés reklámajándék

húsvét.jpgGyakran ér az a kritika, hogy mindent csak a reklámszakember szemével vagyok hajlandó nézni. Nem tehetek róla, de valószínűleg így vagyok beprogramozva. A húsvétban is meg lehet látni, csak szem kell hozzá, hogy mennyi reklám rejlik benne. Tehetjük mindezt anélkül, hogy kicsit is csorbulna az ünnep fénye, a bensőséges érzés, amit egy ilyen hatalmas ünnep kapcsán érezhetünk.

Ám, mint a fogyasztói társadalom tagjaként, mint a szekularizált világ polgáraként senki számára nem lehet szégyen, ha családon belül, apró kis termékeinkkel reklámozzuk saját magunkat, ügyességünket, rátermettségünket. Legyen ez egy jól sikerült süti, amivel átszaladunk a szomszédasszonyhoz, vagy az a festett tojás, amivel próbálunk húsvét alkalmával valami többet, újabbat, frissebbet, szebbet és érdekesebbet mutatni, nyújtani.

Az érdekesség kedvéért vegyük át a tojásfestés hagyományos és természetes technikáit, amivel igazán tetszetős tojás-reklámajándékokat készíthetünk locsolóinknak.

Az egyik legszórakoztatóbb, legegyszerűbb, ám mégis az egyik legelegánsabb tojásdíszítési technika, a berzselés, azaz a levélrátétes díszítés. Különleges formájú leveleket érdemes gyűjteni, így a díszítés változatos és különleges lesz. A benedvesített leveleket a tojásra kell helyezni, majd harisnyával szorosan lekötni, és természetes, barna színű festőlébe mártani. Utána el lehet távolítani a harisnyát, a levelet és a levél lenyomata szépen ott marad a tojás héján.

A festett tojások fényét egy kis darab szalonnával lehet visszanyerni, úgy, hogy a színes tojásokat még melegen átdörzsöljük a szalonna darabkával.

A természetes tojásfestési technikákhoz szorosan hozzátartozik a természetes tojásfestő lé készítése is. A természetes tojásfestő leveket különféle növényekből lehet főzni, és olykor még sokkal szebb árnyalatot kapunk, mint a gyári festékkel.

Piros színt például a festőmályva szirmaiból tudunk főzni, a növény még ma is beszerezhető. A rózsaszínt a csipkebogyó főzetéből kapjuk.

Az élénksárgától a barna színig a hagyma héjából főzhetünk, attól függően, hogy mennyit teszünk bele. A színárnyalatot élénkíthetjük, ha timsót teszünk a főzethez.

Zöld színt friss csalán leveléből főzhetünk, de a zöld búza főzetéből is élénkzöld színt kapunk.

Indulhat a tojásfestés!

A természetes színből festett tojás sokkal nagyobb értéket képvisel, nagyobb szeretettel tudjuk ajándékozni! Egy igazi, szívből jövő egyedi ajándék!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr444365468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása