Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2012.06.15. 15:25 Lonkai Erika

Alternatív energiaforrások, avagy a napenergia és a reklámajándék

Címkék: alternatív energia napenergia ökoreklámajándék

napelem.jpgMivel reklámajándékaink között kifejezetten környezetkímélő, újra felhasznált anyagokból készült ajándékok is megtalálhatók a http://www.okoreklamajandek.hu weboldalon, épp ezért ideje kicsit több figyelmet fordítani mindenre, ami az öko fogalom köré sorolható.

Kezdjük mindjárt az alternatív, megújuló energiaforrásokkal. Örvendetes, hogy egyre többen tudják mit jelent a fogalom, egyre többen választják, ha tehetik az alternatív forrásokból származó energiákat. Melyek is ezek a források? A természetben szabadon megtalálható olyan elemek, amelyeket eddig csak csodálhatott az ember, most befoghatja és hasznosíthatja. Ezek az energiaforrások, az óriási erővel tomboló szél energiája, a hihetetlen intenzitással perzselő napfény energiája, a félelmetesen hullámzó víz energiája, vagy a föld mélyén rejlő geotermikus energia.

Az ember évszázadok óta álmodozik arról, hogy ingyen, olyan energiaforrásra tegyen szert, ami nem fogy el, hanem ellenkezőleg folyamatosan képes megújulni. Most igazán úgy érezhetjük, képesek vagyunk erre!

Talán az első számú ilyen energiaforrásunk, a napenergia, amit a legkönnyebben képesek vagyunk befogni, és mindig rendelkezésünkre áll. Egyelőre azonban az átlag ember joggal gondolhatja úgy, hogy az átállás erre a megújuló energiaforrásra elérhetetlen, ám csak idő kérdése, hogy a feltételek kedvezőbbé válljanak.

Magyarországon a napelemek és napkollektorok alapesetben engedély –és bejelentés kötelezettség nélkül telepíthetők, épp ezért nem rendelkeznek hivatalos adatok arról, hányan használják ma hazánkban ezt a típusú energiaforrást. Pontos adat csak a hálózatra csatlakozó napelemek esetében vannak.

Egy biztos azonban, hogy a napelemek hatékonyságát egyre többen felismerik és hasznosítják, mivel viszonylag olcsóbb megoldás a napkollektorokkal szemben, amelyek jelenleg lassan terjednek Magyarországon.

A napelemek népszerűségét azzal is magyarázhatjuk, hogy egyre több szó esik a passzívházak fogalmáról, ami épp a napenergia passzív módon történő hasznosítására támaszkodik.

Azt gondolnánk, hogy a napelemes megoldások felhasználása itt meg is áll, holott számtalan konyhai eszköz, számítástechnikai „csoda” működik napelemmel, amire nem is gondolnánk. Sőt, jó néhány reklámajándéknak is e megújuló energiaforrás biztosítja a működését, mint például az emblémázható napelemes falióra, számológép, vagy a napelemes led lámpák, amihez még kreatív külső is párosul.

Reklámszakemberként úgy érzem, joggal lehetek büszke arra, hogy ilyen módon is igyekszünk felhívni a cégek figyelmét az alternatív energiaforrások népszerűsítésére.

Elköltöztünk. Reklámajándék blogunk mostantól a http://www.1001reklamajandek.hu/blog címen érhető el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr124585155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása