Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2012.07.02. 11:05 Lonkai Erika

Reklámszövegek a csapból

Címkék: reklám reklámszöveg reklámajándék

bullshit.jpgAz agyon reklámozott reklámok, amelyek manapság már a csapból is folynak teljesen elviselhetők akkor, ha levesszük a televízióról a hangerőt. Ám, amikor hallani is kell az igazi bullshiteket, ahhoz nem kell reklámszakembernek lenni, hogy feltűnjön, itt valami sántít.

Amikor a reklámokkal már nem csak a vizuális érzékszervünkre szeretnének hatni, hanem az értelmünkre is, az már olykor fájdalmas is lehet.

A legizgalmasabbnak induló reklámokat is tönkre tehetik a hallatlanul pocsék szövegek, megfogalmazások, amelyekkel olyan szuperlatívusz túlzásokba esnek a reklámszövegírók, amivel már egy egész seregnyi terrorista vallási nézetét meg lehetne fertőzni.

Amikor már a mosópor nem csak egyszerűen tisztára, hanem patyolattisztára mos, nem csak egyszerűen a vegyi anyagok hatásával képes a koszt feloldani a ruháinkban, hanem a szóda erejével hat, amire véletlenül se képes más mosópor; ez ám a Kánaán.

Amikor a bélrendszerünk flóráit csakis a Bifidus Essensisek képesek egyensúlyba tartani, és a fejfájást is azonnal ható gyógyszerek képesek csillapítani, ott már csak az segíthet, ha szélben és esőben, télen és nyáron hajlakkot használunk, ami akkor is ellenáll, ha kisnyugdíjasok potyognak az égből a hajunkra.

S, ha már csak egy kicsi hiányzik, egetverő kamatra, de másodpercek alatt nyújtják át nekünk azt a hitel összeget, amitől az életben nem szabadulunk. Persze, ha klinikailag bizonyították, az más kérdés.

Csak néhány mondat és egész biztos vagyok benne, hogy az olvasó teljes képet kap arról, melyik reklámokból idéztem.

Ezzel szemben a reklámajándék mit tesz? Csak csöndben, túlkapások és fél vagy negyed igazságok nélkül hordozza az adott cég logóját vagy egy termék nevét. Csak csöndben, de annál határozottabban jelzi a vásárló, az ügyfél felé, hogy itt vagyok, létezem, válassz engem, én vagyok a számodra legideálisabb termék, szolgáltatás.

Minden különösebb csinnadratta nélkül, úgy hiszem, még egy túlzásokra épített, már-már a hiteltelenség szélére sodort terméket is képes hitelessé tenni az emberek szemében.

Ezt igazából akkor érdemes megragadni, ha a reklámozás lehetőségét valamilyen szinten személyes kontaktussal is szeretnénk összekötni.

Elköltöztünk. Reklámajándék blogunk mostantól a http://www.1001reklamajandek.hu/blog címen érhető el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr774618236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása