Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2012.07.19. 11:44 Lonkai Erika

Fesztiválozzunk!

Címkék: fesztivál rendezvény volt reklámajándék

A fesztiválok időszakát éljük, a nyár a zenei, a művészeti fesztiválok időszaka, a legjobb hely egy termék, egy cég népszerűsítésére, bevezetésére, a legjobb hely a reklámajándékok hasznosítására. Itt lesznek igazán értékelhető ajándékok a karkötők, a reklámpólók, a baseball sapkák, a bögrék, a hűtő mágnesek, a léggömbök és a különféle apró-cseprő szóró ajándéktárgyak.

Nézzünk szét egy kicsit a fesztiválok háza táján, hogyan születtek a hazánkat turisztikailag is felértékelő fesztiválok, a VOLT, a Sziget Fesztivál, Budapesti Nyári Fesztivál, Hegyalja Fesztivál, hogy csak a legismertebb hazai fesztiválokat említsük.

Hol volt, hol nem VOLT!

VOLT-logo1.jpgA VOLT Fesztivál Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, amit évente Sopronba rendeznek meg. Az első VOLT Fesztivált 1993-ban rendezték meg. A rendezvény jellemzője, hogy egyszerre több helyszínen zajlik és különféle könnyűzenei formációik jelennek meg, mint a rock, elektronikus zene, jazz, vagy világzene.

A fesztivál a nevét egy a rendszerváltás utáni időkben megjelenő kulturális magazinról, a VOLT-ról kapta. A rendezvényt 2001-ig a helyi Sportcentrumban rendezték, ám a növekvő népszerűség miatt 2002-ben meg kellett változtatni mind a rendezvény helyszínét, mind a megrendezés időpontját, így a VOLT immár 10 éve átlényegült nyári fesztivállá, valamint előzőleg már a Sziget Fesztivál társrendezvénye lett. 1995 óta önálló helyszínnel megjelenik a Sziget Fesztiválon is.

A fesztivál helyszíne a soproni Lővér Kemping immár 10 éve és időpontja például idén június 27-30-ra esett, de a legtöbb esetben jellemzően június végére esik, amikor már dúl a forróság, és helye van a hideg csapolt sörnek, a virslinek és mindenféle finomságnak, na és nem utolsó sorban az igényes zenének, kinek-kinek ízlése szerint.

Ma már a VOLT Fesztivál nem csak zenei programokat kínál, hanem színházi előadásokat, filmvetítéseket, kiállításokat és sportprogramokat is.

Így 2012-ben kijelenthetjük a VOLT Fesztivál igazi színes, nemzetközi rangú rendezvény, ami sok céget, szervezetet megmozgat, akik különféle termékekkel, szolgáltatások népszerűsítésével, reklámajándékokkal járulnak hozzá a rendezvény rangjához.

Elköltöztünk. Reklámajándék blogunk mostantól a http://www.1001reklamajandek.hu/blog címen érhető el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr704665974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása