Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2012.08.24. 14:46 Lonkai Erika

Papírtáskák, reklámtáskák

Címkék: ajándék papírtáska reklámtáska

93527_1001-papirszatyor_2.jpgElég, ha széjjel nézünk a világban, szűkebb környezetünkben láthatjuk mennyi szemetet gyűjtöttünk össze. Ideje ellene tennünk valamit, s el sem gondoljuk, mennyire egyszerűen csökkenthetjük a körülöttünk lévő szeméthalmot. Mennyire egyszerű mentesíteni környezetünket, csupán néhány apró szokásunkon kell változtatni, ami hosszú távon mindenképp megtérül. Lehet, hogy nem anyagi, személyes megtérülése lesz az apró odafigyelésnek, viszont környezetünk fellélegzése a mi személyes javunkra is válik.

S, hogy mi lenne ez az apró odafigyelés?

Mint mondtam, egyszerű! Bár nehéz megváltoztatni a hozzáállásunkat, sok múlik azon, hogy egyszer használatos nejlon szatyor helyett papírtáskát válasszunk.

Ezen belül a papírtáska, amennyiben újrahasznosított papírból készült, megemeli annak eszmei értékét is. Jelzés értékű az újrahasznosított papír környezetkímélő „mondanivalója.” Nem beszélve arról, hogy a papírtáskák sokkal kifinomultabb reklámhordozók, sok mindent el lehet velük mondani.

93318_Vaszontaska.jpgA papírtáska mellett, igazi, lendületes reklámhordozó a hasonló adottságokkal bíró többszöri használatra szánt bevásárlótáska, ami ebben az esetben készülhet akár műanyagból, vászonból, szőttesből, vagy anyagból.

Bár úgy tűnik, mindegy mibe pakoljuk bele a bevásárolt dolgainkat, mégis vidámabb, izgalmasabb, felelősségteljesebb lehet egy újrahasznosított papírból készült táska, vagy egy olyan bevásárlószatyor, amit többször is használhatunk. Nem utolsó sorban egy jól megválasztott táska öltöztet is.

A reklámtáska már egy sokkal kifinomultabb megjelenésű reklámeszköz. Jellemzően nem bevásárlásra szánják, hanem kifejezetten ajándékot rejtenek el benne, ezzel együtt a logózási felületét is erre hegyezik ki.

Így vagy úgy, legyen papírtáska, bevásárlószatyor vagy reklámtáska, maga a táska feltalálásával az emberiség egy igazán széles körben elterjedő mozgó reklámfelületet is feltalált. Ideje kihasználni!

Elköltöztünk. Reklámajándék blogunk mostantól a http://www.1001reklamajandek.hu/blog címen érhető el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr304728581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása