Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.03.17. 16:15 Lonkai Erika

A szilikonkarkötők mai világa

Címkék: karkötő reklámajándék szilikon karkötő szilikonkarkötő

színes szilikon karkötőkA szilikon karkötő már sok éve jelen van a piacon. Egyszerű és divatos kiegészítő, amelyet csak fel kell húznunk kezünkre. Rengeteg különböző színű és témájú szilikonkarkötő létezik, általában különböző rövid kis szövegekkel a belsejükön vagy külsejükön. Ezek a karkötők rugalmasak, vízállóak is meglepően sokáig kibírják, ha megfelelő körülmények között viseljük őket. A szilikon karkötő készítés érdekes művelet. A karkötők egy vízálló, szervetlen és igen rugalmas polimer anyagból készülnek, melyet nem nehéz beszerezni. A megfelelő sablon kiválasztása után az anyagból különböző műveletekkel, például szitanyomás, mélynyomás vagy dombornyomás segítségével előállítják a karkötőket és rákerülnek a választott feliratok, mely a szilikonkarkötő készítés végét jelenti.  Ezek a feliratok kerülhetnek a szilikonkarkötő belsejére és külsejére egyaránt.

A szilikon karkötő készítés végeztével sor kerül a csomagolásra és már szállíthatók is a megrendelőnek.  A karkötők előállítása viszonylag olcsó, így kiválóan használhatók marketinges vagy reklámkampányos célokra, például szóróajándékként, reklámajándékként. A szilikon karkötő egyedi felhasználásra a legkiválóbb, hiszen megtervezhetjük saját karkötőnket is, amelyen az általunk kitalált szöveg lesz látható és a kedvenc színűnkben pompázik majd.

Egyedi szilikon karkötő készítés rövid határidővel!

Rengeteg ötletes szöveg és színátmenet került már rá ezekre a karkötőkre. A szilikon karkötő készítés fejlettsége miatt szinte bármilyen kérés és megrendelés teljesíthető. Ezek a szilikonkarkötők jóval olcsóbbak, mint más hagyományos ékszerek vagy divatos kiegészítők és sokszor jobban is néznek ki, valamint a hordásuk sem oly körülményes, mint egy ékszer fülbevalóé, vagy egy drága karkötőé, ráadásul a korosztály sem jelent akadályt. Legyen szó egy 10, vagy egy 80 éves emberről, mindenkinek jól állnak. Ráadásul teljes mértékben személyre szabhatók, így biztos mindenki megtalálja a neki megfelelő szilikonkarkötőt. A szilikonkarkötő készítés sokat fejlődött az évek során. Az anyagot egyszerűbb lett beszerezni és a nyomási módok is sokat javultak, jelentősen megnövelve a karkötők élettartamát. A karkötők felhelyezése nem bonyolultabb bármely más divatos ékszer felhelyezésénél. Egyszerűen ráhúzzuk őket a karunkra. Szerencsére ezek a karkötők jól nyúlnak, így nem akadnak el kézfejünkben, amikor felvesszük őket. Itt rendelhetőek meg karkötőink!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr375866326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása