Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.02.25. 10:00 Lonkai Erika

Vissza a majorba! - alapanyag II.

Címkék: megrendelés reklámajándék emblémázás

Történt egyszer, hogy táskaemblémázásra kaptunk megrendelést. Olyan cég keresett meg bennünket, aki a korábbi beszállítójával elégedetlen volt. Megrendelés nagy mennyiségben, probléma nélküli együttműködéssel. Nagy öröm az átadáskor. Jól néz ki. Hurráeffektus. Aztán egy rés támad. A szatyron. Kiderül, hogy varrás mentén reped. Selejt. A nagykernél érdeklődünk, aki aztán a gyártóhoz fordul. Hosszú lesz ez a kör, és itt elvesztjük a bizakodásunkat. Nem így történik. A gyártó elismeri a felelősségét, a terméket nekünk jóváírják. Mi is az ügyfélnek. A megrendelőnek ettől még nincs reklámajándéka. Kapunk. Nyelünk. Az emblémázási költség rajtunk marad. Benyelünk. Pótlás és kedvezmények felajánlása sem enyhít a rossz helyzeten. A következő reklámajándék készítéshez már nem biztos, hogy minket hívnak. Vis major.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr942670410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása