Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.03.17. 10:00 Lonkai Erika

Japán sakura ünnep - csereszenyefavirágzás, piknik és tavasz

Címkék: tavasz japán földrengés esernyő virágzás piknik szökőár sakura reklámajándék cseresznyefa

Japán nemzeti jelképe a cseresznyefa virágzás, mellyel a tavasz visszavonhatatlan megjelenését ünneplik. A távol-keleti szigetországban nagy hagyománya van a Sakura-ünnepnek, amikor családok, baráti társaságok ülnek ki a napsütésben piknikezni a virágzó cseresznyefák alá. Az idei ünnepben biztosan jelen lesz a Japán északi részén történt földrengés és szökőár áldozatainak emléke, és az együttérzés, mind az anyagi, mind a lelki veszteséggel. A piknikhez kiváló céges ajándékokkal kedveskedhet üzleti partnereinek: többféle polár takaró, akár hordtokkal is, outdor coffe táska, vagy családi piknik hátizsák 4 személyre, és piknik kosarak egész sora.
Ha már Japán, akkor lehet reklámajándéknak egy japán étkészlet. (pl. bambusz alátét, evőpálca, tányér és szószos tányér) vagy szaké készlet.
A tavasz nálunk is megmozgatja a lelket… (tavaszi áreső van az 1001reklamajandek.hu oldalon). Eső ellen esernyő. ;-) Az esernyő szélbiztos, összecsukható, netán automata vagy kézi, fa nyelű vagy fém, színes vagy szürke.
 

Az 1001reklám neve például így néz ki japán karakterekkel:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr592744253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása