Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.03.30. 10:00 Lonkai Erika

A nyomdász hibája 3 előadásban - és lájkra fel!

Címkék: logo nyomda emblémázás

1. A nyomdász elismerte hibáját (egy percben)

Helyrehozhatatlannak tűnő hibát vétett nyomdászunk, az egyik rendszeres megrendelőnk reklámtáskájának logózása közben. Figyelmetlenségből egy miniatűrt nyomtatott a táskára, az elfogadott logóméret helyett. A felpaprikásodott vevő kiabálását még napokig emlegették az irodában a kollégák. „Felháborító! Azonnal intézkedjenek! Ez jel a reklámtáskán nem más, mint egy légypiszok!”  A nyomdász csendben elismerte hibáját, és kiengesztelésül, még két –de már egyenként is nagyobb - logót készített a táskára. A megrendelő a peres úton kívánt rendezéstől elállt, mert reklámnóbeldíjra, vagy nóbeldíj-reklámra terjesztették fel gyártmányát.

2. Miért menthetetlen a reklámtáska?

A nyomdász hiába reménykedik, ebben a munkában már az elején kódolva volt a hibázás.

Évekkel ezelőtt, amikor elkezdtünk dolgozni ezzel a nyomdával, kollégáim mondogatták: nem lesz ennek jó vége! Ne bízz rájuk komoly munkát! Nem hallgattam rájuk, de beigazolódott. Ebben a kapcsolatban szinte törvényszerűen benne volt a szomorú vég…

Az elején minden jól ment. Határidők és minőségi munka. Aztán mikor 3 hónapja és 6 napja egy megrendelést adtunk, bekövetkezett ez első veszekedés. Ezt követte a második és harmadik. Minden olyan gyorsan zajlott, hogy egyiküknek sem volt ideje végiggondolni. Ez az utóbbi eset véglegesen jelez valamit. Ilyen csúnyán elbánni a táskával… egy irattáskára egy 4,2cm átlójú logót nyomni! Ez mindennek a teteje! Mikor a megrendelés a háromszorosáról szólt! Ez már halálra van ítélve! A megrendelő még próbálkozott, hogy tegyenek még rá még két nagyobb (növekvő) logót! Még nem ment el a kedve ettől az egésztől, még ezek után is bizalmat szavazna a nyomdásznak. Felháborító!

3. Logózás – nyomás – és további kreatív ötletek

Adott egy logo, amit a megrendelő színben, méretben megrendelt egy táskára. Adott a nyomda, aki a nyomást elvégezte, és adottak vagyunk mi, akik a reklámajándék megrendelést menedzseli. Nem ismeretlen partnerek, hiszen a megrendelő már visszatérő vevő, a nyomdásszal is rég óta dolgozunk együtt. Történt, hát, hogy a nyomdász elővette az ő polcáról a cég logóját, és megfelelő színnel rányomta a táskára. A táskát a megrendelő mégsem vette át, mert kiderült, hogy a logó mérete kicsi. És valóban, a nyomdában a cég egyik logóját vették elő – ami mondjuk elsőként a kezükbe került – mit sem törődve azzal, hogy mi szerepel a megrendelőn pontosan. Itt van tehát a kínos helyzet, elkészült egy jó táska, jó színnel, rossz logómérettel. A megrendelő kreativitását dicséri, hogy megoldást kerestünk a helyzetre, és átlósan növekvő logómérettel még két ábra felkerült a táskára, és így egy designerek által jól megideologizálható kivitelű lett a késztermék. A projektben jól jött ki végül minden résztvevő.

Te melyiket lájkolnád?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr812770577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása