Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.05.23. 00:00 Lonkai Erika

"Ha végre itt a nyár...

Címkék: logó ajándék bumeráng matrica reklámajándék strandlabda 1001 strandtermékek freesbie

…és meleg az idő, az ember strandra jár, mer’ ragyog az idő” - ismerjük a vidám hangulatú dalt a Beatricétől. Valóban, perceken múlik és a meteorológiai nyár is a nyakunkba szakad, még jobban elkezd tombolni a strandidő, s az emberek tömegesen vonulnak ki a vízpartra.

Ám ennek a kollektív műveletnek – mert ugye strandra általában a családdal együtt jár az ember fia-lánya - vannak bizonyos „segédeszközei”, amit a gyakorlott strandra járó ember sosem felejt otthon. Ezek a „segédeszközök” teszik felejthetetlen élménnyé a szabadidős kikapcsolódást, a strandolást, a víz kellemes érintését és az úszás örömét.

Akkor most leplezzük le ezeket a „segédeszközöket”, mert egy jó vénájú üzletember, nagyszerű marketing kommunikációs alapot láthat bennük.

Mit jelent mindez?

A strandolásunk „segédeszközei” lehet a strandlabda, a freesbie, vagy a bumeráng, s mivel a strandon sok ember van egyszerre, máris elég indokunk van ahhoz, hogy ezeket a strandtermékeket a cégünk, a vállalkozásunk hírnökeivé tegyük. Ezeknek a termékeknek az ötletes, kreatív matricázásával, logózásával máris biztosíthatjuk cégünk, szolgáltatásunk hirdetését a nyári uborkaszezonban is.

Nem utolsó sorban úgy élvezhetjük a freesbiet, hogy a televíziót be sem kell kapcsolni hozzá. Mondjuk ez a strandon kicsit nehézkes is lenne :D

Az 1001 reklámajándék oldalon ezek a termékek aktuálisan elérhetők a megrendeléshez, kérje ajánlatunkat, s ne feledje egyedi árképzésre is nyitottak vagyunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr352925066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása