Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.06.15. 16:19 Lonkai Erika

Reklámajándékok nyárra

Címkék: ajándék szilikon kulcstartó karkötő reklámajándék 1001 nyakpánt csuklópánt

Partyk, rendezvények, koncertek, bulik, születésnapok, minden, ami a nyári forgatag kötelező momentuma, ami kikapcsolódás, ami szórakozás. Ilyenkor az emberek, a színes tömeg hatványozottan fogékony mindenre.

Gondoljunk bele logikusan, egy jó hangulatú rendezvényen, egy felszabadult bulizás közepette, általában mindent elfogadunk, elfogadunk szórólapokat, apró-cseprő reklámajándékokat. S észre sem vesszük, hogy hazaérve ilyen-olyan cégek logójával ellátott, kulcstartók, nyakpántok, csuklópántok, szilikon karkötők lógnak ki a zsebünkből, táskánkból. Ismeretlen cégeket ismerünk meg ilyen jelentéktelennek tűnő, apró ajándékok által, s talán egyszer a szükség úgy hozza, hogy egyiket, másikat fel is keressük, mert épp szükségünk van az általuk forgalmazott termékre, vagy szolgáltatásra.

Így lesz a jelentéktelennek tűnő reklámajándékból üzenet, üzenet, ami cégünk szolgáltatását, termékét adja át szinte közvetlen formában még egy fergeteges szórakozás közepette is.

Ezt a „mesterfogást” egy cég sem hagyhatja ki, aki a nyári uborkaszezon leküzdésére keres megoldást. Nagy tételben, gazdaságosan beszerezhetők, logózhatók ezek a reklámajándékok, amit az 1001 reklámajándék örömmel fel is vállal. S hihetetlen, de megtérülnek.

El sem hinnénk, de a céges logóval ellátott, vagy feliratozott szilikon karkötő hatása vetekszik egy természetgyógyász által garantált mágneses karkötő hatásával, már ami az ügyfélvonzást illeti! :-)

Kérje még ma az 1001 reklámajándék egyedi árajánlatát, s készítse elő cége nyári marketingkampányát!

Mindig a legjobb szándék, az 1001 reklámajándék!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr52986486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása