Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.08.27. 22:30 Lonkai Erika

Iskolakezdés, mert nem lehet elég korán kezdeni!

Címkék: iskolakezdés reklámajándék 1001

Hamarosan iskolakezdés. Lehet van, aki ízléstelennek tartja, hogy ezzel kapcsolatban is a reklámajándékot hozom elő, hisz mindenhonnan csak a reklám ömlik szegény gyerek arcába: TV, internet, újságok, szórólapok, stb.

Ám, mégis úgy gondolom lehet „reklámajándékozni“ kulturáltan is. Sőt! Mi az 1001reklámajándék.hu -n kifejezetten ezt preferáljuk. Persze a megrendelés leszállítása után ügyfelünk már úgy osztja-szorozza emblémázott ajándékát, ahogy neki tetszik, de szerintem még egy szóróajándék sem nyomulás. Főleg, ha egy ötletes, kreatív, s olyan sok esetben még hasznos reklámajándékról is van szó. A megajándékozott így valóban azt érzi, amit ebben az esetben éreznie kell: kapott egy ajándékot.

Ezért mondom nyugodt szívvel, hogy iskolakezdésnél, diákoknál is az efféle reklámajándékozás nyugodt szívvel vállalható. Ettől nem fog csorbulni sem világnézete, sem lelki egyensúlya.

Sőt kifejezetten vannak olyan reklámajándékok, amelyek iskolásoknak épp azt sugallják, amiért abba az intézménybe jár, vagyis, tanulnia kell. Ilyen reklámajándékok lehetnek füzetek, jegyzetfüzetek, tollak, ceruzák, tolltartók, írószercsomagok egyaránt.

Tulajdonképpen úgy reklámozunk, hogy közben megmarad a „sulizás szellemisége“, s egy hasznos iskolai tárgyat minden nap használva, naponta többször is szembesülhetnek a céges emblémával, vagy logóval. A padtárs, iskolatárs, tanárok egyaránt.

Ezen kívül szóba jöhetnek kreatív és humoros reklámajándékok, hobbi kellékek is, nem feledve, hogy gyerekekről, fiatalokról, fiatalkorúakról van szó.

Csuklópántok, nyakpántok, mobiltartók, baseball sapkák, biciklis, kisállatos kellékek, vicces alakú stresszlabdák, vagy vicces kulcstartók. Mind-mind egy egyszerű ajándék legyen, amiben benne van az a plusz, hogy az Ön cégének logója, emblémája egy potenciális ügyfelet toborozhat.

 

Csakis a legjobb szándék, az 1001 reklámajándék!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr193184630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása