Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.09.11. 00:15 Lonkai Erika

Az elmúlt évek sikeres karácsonyi reklámajándékai

Címkék: ajándék karácsonyi ajándékozás reklámajándék 1001

Ahogy ígértem e heti bejegyzésem a karácsonyi reklámajándékokról szól. Mára már lényegtelen, hogy pogány, vagy egyházi hagyomány mentén alakult-e ki az ünnepi ajándékozás, tény, hogyha egyébként, egész évben nem is, most örömet lehet okozni a másik embernek. Legyen az családtag, közeli, távoli rokon, egy ezer idegen, vagy munkatárs, az ajándék láttán még a legkeményebb szívű ember is meglágyul egy pillanatra.

Nem ritkaság, hogy ilyenkor cégek, vállalatok a legszebbel, a „legpofásabb“ reklámajándékkal szeretnének kirukkolni. Alkalmazottaikat, partnereiket megajándékozva. Igazából nem mondanám, hogy karácsonyi reklámajándék gyanánt speciális ajándékokat szabad csak adni. Minden olyan tárgy, eszköz, étel, ami valamilyen formában viseli a Karácsony jellegét szóba jöhet. Minden olyan tárgy, amiben valamilyen ötletet lehet elrejteni, vagy maga a tárgy egy különleges ötlet, ami karácsonyi ajándéknak megfelel, tökéletes lehet. Aki figyelemmel kísérte az 1001 reklámajándék.hu életét az emlékezhet az öt évvel ezelőtti „találmányunkra“ a kincsesládára, ami olyan sikeres lett, hogy a legtöbb konkurencia is átvette az ötletet, és máig használja. Azt hiszem ennél nagyobb elismerés nem is kell a karácsonyi ötletünknek. 

 

 

 

 

 

A kincsesláda, ami „telis-tele van minden földi jóval“... ha nem is csokival, almával és mogyoróval, de reklámcsokikkal, marcipán rudacskákkal, mini lekvárokkal, mézekkel igen. S legalább háromféle méretben létezik!

Nagyon népszerűek voltak a díszdobozos, fémdobozos, kartondobozos elegáns desszertek, csokik, mézeskalácsok, amelyek önmagukban is megállták a helyüket. Kisebb büdzsével rendelkező cégek idén is be tudják ütemezni ajándékozásra munkatársaiknak.

 

 

 

Nagyon fontos tudni, a rendelési időtől függ, hogy az Ön cége mennyire ötletes és változatos ajándékot tud munkatársainak, ügyfeleinek, vásárlóinak adni. Ezért érdemes már most megtenni a szükséges lépéseket.

A következő bejegyzésemben az aktuális, idei karácsonyi ajándékokból szemezgetek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr193217073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása