Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.10.12. 22:05 Lonkai Erika

Itt van az ősz, itt van újra..,

Címkék: ősz termék reklámajándék ruházati

A minap a facebookon az év végi céges reklámajándékozásra hívtam fel követőink figyelmét, s egy fiatalember „megrótt”, amiért már a karácsonyi készülődést hirdetem, holott kint közel harminc fok van.

Azóta nagyot változott szűkebb és tágabb környezetünk hőmérséklete. Így, ha most leírom, hogy bizony itt az ősz, remélem, mindenki elhiszi nekem.

Azért ragadtam most billentyűzetet, hogy segítséget nyújtsak az érdeklődőknek, hogy az őszi szezonban milyen reklámajándékkal lehet, kell, kötelező előrukkolni.

Ha csak az őszre gondolunk ilyenkor már mindenkinek előkerült a szekrények mélyéről a hosszú ujjú pulóver, vagy mellény. S, ha csak a közeli napok időjárás jelentéseit figyeljük reggelente bizony már a sapka és a kabát is hasznos kiegészítő lehet.

S vajon be lehet-e vonni a hasonló ruházati termékeket a reklámajándékozás folyamatába? A válasz nagyon egyszerű: naná!

Ki ne örülne egy ajándékba kapott pulóvernek, sapkának, széldzsekinek? Főleg, ha figyelembe vesszük a ruházati cikkek árait. Mindenki!

 

Sőt, egy egyszerű egyszínű pulóvert, mindenféle minta nélkül még lehangoló is lehet viselni. Egy szépen kidolgozott, igényes embléma viszont nem csak feldobja az egyhangú ruhát, de viselőjének egyedi stílust is biztosít.

 

S, hogy mivel lehet a ruházati cikkeket a legszebben emblémázni?

 

Egyetlen módszer létezik a sapkák, pulóverek, kabátok esztétikus, elegáns emblémázására: a hímzés. Ez a tradicionális díszítő varrás letisztult formákat képes visszaadni a ruházaton. Így bármilyen apró, finoman kidolgozott céges logót, feliratot, szlogent rá lehet hímezni a reklámruhadarabra.

A hímzett emblémával olyan értékes és időtálló reklámfelületet hozhatunk létre, ami addig „él”, amíg az adott ruhadarab viselhető.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr943298627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása